Ми у Facebook
12.03.2017, 09:00

Куди піти у Рівному в неділю, 12 березня [Програма заходів]

Рівнян запрошують на головні культурно-мистецькі та розважальні заходи міста.


У неділю рівнян запрошують на майстер-клас "Реставрація тарілки у техніці Кракелюр та Декупаж" до "Art Orangereya".



Давно чули про чарівну мистецтво декупажу, однак не знаєте як правильно втілювати його в реальність? Бажаєте навчитися корисному заняттю? Завдяки заняттю ви зможете навчитися відновлювати старі речі, додаючи їм вишуканості та унікальності.

ДЕТАЛІ Початок об 11-00




У Рівненському академічному обласному театрі ляльок об 11-00 відбудеться показ дитячої вистави про веселі змагання «Веселі пригоди на лісовій галявині».



Навіть не пригоди, а цілі перегони навипередки! І хто ж учасники наших змагань? Поглянемо … Ага — Зайчик. Ну, це зрозуміло, хто ж як не він найспритніший у лісі. І … Їжачок? Оце так дивина… Хіба може Їжак з Зайцем змагатися? Не повірите, але може. Ще й як може! Що, не вірите? Тоді швиденько займайте місця у глядацькій залі. Тривалість вистави 40 хв. без антракту



А вже о 13-00 відбудеться показ дитячої вистави «Бука».



"Не виходить у нас веселої казки… Видно, не переробиш Буку. І хто ж цей Бука? Мабуть, з кігтями, з іклами, страшний-престрашний… А от і ні, це звичайний Зайчик: гарненький, пухнастенький, з ниточок зв’язаний, от тільки характер у нього важкенький. Ні з ким не бажає дружити, ні зким не хоче гратися, тільки сидить і бундючиться, дується на всіх. Без Вашої допомоги, малята, нам ніяк не обійтись. Поспішайте до нас, разом ми зіграємо таку казку, де гратимуть усі: і ми, і Бука, і, звичайно, ви, наші юні друзі." Тривалість вистави 50 хв. без антракту





Благодійний концерт “Весняна рапсодія” - збір коштів на лікування дівчинки Марійки.

Донечка ударника оркестру ”Наспів” Рівненського МБК Павла Бондаренка має рідкісне захворювання муковісцидоз. Лікування такої хвороби потребує великих коштів. Батьки Марійки всі свої зусилля вкладають в одну мету – діяти заради того щоб дитина дихала вільно.



12 березня о 15:00 запрошуємо вас прийти на Благодійний концерт “Весняна рапсодія” за участі зразкових ансамблів танцю ”Перлинка”, ”Джерельце” та ”Полісяночка”, тріо ”Срібна терція” та дитячого хору ”Фантазія”!

Запрошення можна придбати у касі МБК. Усі зібрані від концерту кошти підуть на лікування Марійки Бондаренко.





Прем'єра фільму "Конг: Острів черепа" (16+)



Дія фільму переносить глядача в сімдесяті роки минулого століття. Головний герой організовує експедицію на Острів Черепа, що вічно покритий туманом, на якому колись був спійманий Кінг-Конг, щоб знайти зниклого брата і якусь таємничу субстанцію. Під час нелегких пошуків мандрівникам доведеться зіткнутися з кошмарним світом монстрів моторошного острова.


Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 10:05, 12:15, 14:30, 16:20, 19:15, 21:30



Прем'єра фільму "Гіркі жнива"



Це епічна прониклива сага про велике кохання на тлі трагічних подій української історії початку ХХ століття. Життя молодого хлопця і його коханої змінюється назавжди в 1933-му, коли їхня родина і земляки стають жертвами голодомору та сталінських репресій. Це історія про любов всупереч смерті, непереборну волю до життя і дух боротьби, який не згасити. Фільм знятий канадськими кінематографістами в Україні за участю відомих голлівудських, європейських та українських акторів.


Розклад сеансів у Кінопалаці "Україна": 11:55



Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники,Facebook





На правах реклами