Ми у Facebook
12.03.2017, 15:30

МФК «Кардинал-Рівне» пропустив до «Фіналу чотирьох» «Локомотив» [+Фото]

Матч-відповідь 1/4 фіналу Кубка України з футзалу, в якому зустрічалися МФК «Кардинал-Рівне» та «Локомотив» із Харкова, завершився бойовою нічиєю. Цей результат, після мінімальної поразки підопічних Піддубного в гостях, залишив рівнян за бортом «Фіналу чотирьох» - півфінальних поєдинків за трофей.
МФК «Кардинал-Рівне» - «Локомотив» - 5:5 (1:2)

Перший матч – 4:5

11 березня 2017 року, Рівне, ДЮСШ-4, 13-00

Кубок України, чвертьфінал, матч-відповідь

Арбітри: Леонід Жиронкін (Київ), Олександр Сидорук (Вінниця).

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук – Філь, Концеба, Мануйленко, Фаренюк, Новак, Кручок, Піддубний, Басич, Дармовіс. Запасні: Дурбан, Мозеров, Петрик, Зелінський.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«Локомотив»: Савенко – Бондар, Сірий, Лебедь, Свиридов, Д.Сорокін, Виставний, Литвинов, О.Сорокін. Запасні: Литвиненко, Білоцерківець.

Головний тренер: Євген Ривкін.

Голи: Піддубний (15), Мануйленко (28), Новак (32, 40), Басич (34) - Сірий (11), Лебедь (13), Виставний (31), Д.Сорокін (33, 38).

Попередження: Піддубний (34).

Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», після програного з цілком прийнятним рахунком першого чвертьфінального поєдинку Кубку України у Харкові – 4:5 – рівняни мали непогані шанси вдруге поспіль пробитися до «Фіналу чотирьох» турніру. Для цього у повторній грі їм треба було здобувати мінімальну перемогу, або обігрувати суперника – 6:4, 7:5 та більше.

До гри у Рівному обидві команди підійшли не в оптимальних складах. «Кардиналу» через перебір карток не міг допомогти дискваліфікований Микита Лазикін. «Локомотив» же залишився без Дениса Овсяннікова та Сергія Малишка (обоє нещодавно були прооперовані). Крім того, головний тренер «залізничників» вирішив не включати у заявку на гру Артема Рося. З травмою до Рівного приїхав і Микола Білоцерківець, який у підсумку так і не вийшов на майданчик.

Зустріч обидві команди розпочали дуже обережно, намагаючись не ризикувати без причини. Як підсумок, до п’ятої хвилини матчу гра йшла взагалі без воріт.

Перший же справді небезпечний момент створили гості. Олександр Сорокін на замасі прибрав з дороги Максима Мануйленка і віддав на абсолютного дебютанта команди, гравця молодіжної збірної України – Олега Виставного. З ударом останнього впорався Юрій Свинарчук.

Господарі з відповіддю не забарилися. Юрій Савенко двічі рятував команду після ударів Олександра Басича та Богдана Новака. Ще хвилина – і хороший (а головне – точний) удар з льоту вдався Павлу Концебі – знову Савенко у грі.

В середині тайму рівняни, які до цього часу вже повністю переважали зовсім блідий «Локомотив», створили просто ідеальний момент. Удар Максима Мануйленка метрів з 12-ти Юрій Савенко парирував просто перед собою. Перший на добиванні опинився Артем Фаренюк, який у площину воріт не влучив…

Не забиваєш – отримуй. Дмитро Бондар виконав поперечну передачу на забутого Сергієм Піддубним Євгена Сірого, який у дотик пробив у проти хід голкіперу – 0:1.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Господарі спробували відповісти миттєво. Володимир Кручок вивів на побачення із Юрієм Савенком Олександра Басича. Капітан МФК «Кардинал-Рівне» з хорошої позиції пробив у воротаря, отримавши до того ж пошкодження.

Замість Басича на майданчик вийшов Павло Дармовіс і одразу «загубив» Ярослава Лебедя, який свій шанс використав. Точний удар у верхній кут – і це 0:2.

До честі, «зелено-жовтих», вони зуміли відіграти один гол ще до перерви. Богдан Свиридов у простій ситуації подарував м’яча Сергію Піддубному, який лише цього і чекав – 1:2.

Другий тайм розпочався вже без розвідки. Практично одразу хорошу нагоду збільшити перевагу «Локомотива» втратив Ярослав Лебедь. Його удар після виходу віч-на-віч парирував Юрій Свинарчук. Ця атака відкрила справжню скриньку Пандори із цілим каскадом ударів, атак та забитих голів.

Юрій Савенко рятує «залізничників» після пострілів від Максима Мануйленка та Олександра Басича. Юрій Свинарчук вступає в гру, нейтралізуючи удари Богдана Свиридова.

У відкритій грі цього разу більше щастить господарям. Максим Мануйленко красивим фінтом обігрує Свиридова і кладе м’яч точно у дальню дев’ятку – без шансів для воротаря. 2:2!

Наступний забитий гол виводив у «Фінал чотирьох» вже рівнян. І шанс забити його у них був. Твердження про те, що воротар – це півкоманди знову підтвердив Савенко. Він взяв практично «мертвий» удар від Олександра Басича.

І замість забити господарі – пропустили. Дев'ятнадцятирічний дебютант Олег Виставний пробив метрів з 15-ти і влучив точно в нижній кут воріт МФК «Кардинал-Рівне» - 2:3.

Вже за хвилину рівняни відігралися. Богдану Новаку вдався неймовірної краси удар після розіграшу кутового – 3:3.

І знову «зелено-жовті» опинилися за мить до тріумфу. Цей вирішальний момент зіграв злий жарт із Юрієм Свинарчуком. У простій ситуації воротар МФК «Кардинал-Рівне» вкинув м’яча просто в ноги Дмитру Сорокіну. Удар – і 3:4.

Вже вкотре надію рівненським уболівальникам подарував Олександр Басич. Він з близької відстані замкнув удар-передачу від Сергія Піддубного – 4:4. Цього разу переможний гол рівнян міг перевести гру лише у серію пенальті.

Сергій Піддубний пробачив гостей, коли опинився віч-на-віч із Юрієм Савенком і не зумів перехитрити воротаря. Натомість, біля протилежних воріт знову більш успішною була атака. Герой останніх хвилин Дмитро Сорокін не сильно пробив з-під Максима Мануйленка. Втім, удар прийшовся точно під опорну ногу Юрія Савенка – 4:5.

До фінальної сирени залишалося менше двох хвилин. А рівнянам для загального успіху потрібно було забивати ще тричі…

За 11 секунд до сирени гол Богдана Новака лише підсолодив рівнянам гіркоту невдачі. Незважаючи на достойну гру і максимум зусиль – МФК «Кардинал-Рівне» припинив похід за Кубком України.

ФОТО З ПОЄДИНКУ МФК «КАРДИНАЛ-РІВНЕ» - «ЛОКОМОТИВ»















На правах реклами