Ми у Facebook
14.03.2017, 17:35

ЕКОНОМІЯ в тренді: ОБИРАЙ SMART ЕКОНОМІЮ З ПРОДУКТАМИ P&G!

Кожна жінка прагне забезпечити у своєму будинку чистоту і затишок для близьких.
Незважаючи на бажання заощадити, іноді ми робимо ірраціональний вибір, здійснюючи покупки для дому. Ми часто обираємо найдешевші продукти і не підозрюємо, що це зовсім не гарантує економію. Компанія Procter & Gamble пропонує інший підхід до покупок для дому в кампанії зі smart економії «Заощаджуй, обираючи якість!». В рамках цієї кампанії P&G закликає українців економити з розумом, роблячи вибір на користь якісних продуктів. Обличчям і амбасадор кампанії стала відома ведуча програми «Все буде добре» Надія Матвєєва, справжній експерт в питаннях розумного ведення домашнього господарства.




Важливо пам'ятати, що економія повинна підвищувати якість життя людини, а не навпаки. Smart економія - це перш за все раціональний підхід до вибору товарів. Приймаючи рішення про покупку, важливо враховувати такі фактори, як ефективність, зручність і тривалість використання. І найголовніше - гарантована якість продуктів, які ви обираєте для своєї сім'ї.
Усі продукти P&G розроблені з метою забезпечити максимальний ефект і при цьому економити ваш бюджет і час на роботу по дому. Тому розумна економія - це оптимальне співвідношення ціни та якості
Крім того, українці зможуть взяти участь в національній кампанії P&G «За розумну домашню економію» в мережі магазинів METRO з 28 лютого по 25 квітня і в мережі магазинів EVA з 23 лютого по 20 квітня. Поділіться своїми секретами розумної економії, і ви отримаєте шанс виграти цінний приз - річний запас продукції P&G. Також ви зможете підтримати своє місто в боротьбі за звання найактивнішого та найекономнішого. Місто-переможець отримає від P&G кастомізований набір продуктів на суму 750 000 гривень для установи, яка найбільше цього потребує - дитячого будинку, пологового будинку, школи-інтернату або будинку престарілих.




Пральний порошок Ariel


Ariel давно зарекомендував себе на ринку як порошок, з яким немає необхідності прати двічі. Завдяки спеціальним полімерам, які ефективно видаляють різні плями, а також розгладжують бавовняні волокна, білизна чудово відпирається вже з першого разу і зберігає свою білизну.





Пральний порошок Tide Color

Якщо прання кольорових речей для вас стало головним болем, на допомогу прийде пральний порошок Tide Color. У його складі є комплекс елементів, які покращують якість прання і дозволяють використовувати невелику кількість порошку. Ідеально чисті речі без попереднього замочування - це реально з Tide.





Рідкий засіб для миття посуду Fairy


Приготування улюблених страв може приносити величезне задоволення, але далеко не всі люблять мити посуд. Завдяки більш густій і концентрованій формулі Fairy легко розчиняє жир і дозволяє отримати в 2,5 рази більше чистого посуду в порівнянні з більш дешевими засобами.



Кондиціонер для білизни Lenor

З кондиціонером для білизни Lenor улюблена сукня кожен раз буде як нова. Завдяки інноваційній технології Anti-age 3 засіб зберігає структуру тканини і запобігає її старінню. А свіжий аромат подарує вам найприємніші враження.




Гігієнічні прокладки Always

У «ці» дні нам так важливо відчувати себе впевнено і захищено. Створити відчуття максимального комфорту допоможуть прокладки Always з особливим всмоктуючим шаром, який ефективно захищає від протікань. Зберігайте свіжість протягом всього дня і насолоджуйтеся кожною його хвилиною навіть у «ці» дні.




Підгузки Pampers


Забезпечити малюкові максимальний комфорт і турботу - це головне завдання кожної мами. Завдяки спеціальним технологіям підгузки Pampers стануть надійними помічниками мами в цій нелегкій справі. Три унікальних канальця рівномірно розподіляють вологу, не допускаючи утворення мокрої грудки між ніжок. Підгузок Pampers зберігає сухість шкіри вашого малюка до 12 годин.



Обираючи тільки якісні продукти для вашого дому, ви назавжди забудете про хибну економію грошей і часу. Давайте ділитися своїми порадами по smart економії і разом робити наше життя простіше і приємніше! Економте «з розумом» з продуктами Procter & Gamble!





На правах реклами