Ми у Facebook
15.03.2017, 17:30

Всі люди прагнуть любові!

Редактор рівненського глянцевого журналу "Маленькі рівняни" Ольга ЛІРНИК поділилася своїми роздумами про те, що кожен з нас прагне любові!

Я завжди знала про те, що кожна людина хоче любити і мріє, щоб її також любили щиро та безкорисливо. Навіть ті, хто з переконливістю стверджує, що в їхньому житті це не має великого значення, в глибині душі все таки прагнуть хоч раз у житті відчути це почуття.

І кожна людина... Навіть найменша, якій виповнилося лише кілька днів, прагне відчувати до себе трепетне ставлення та любов рідних. Тепер я можу з упевненістю і на власному досвіді про це говорити. На прикладі моїх синочків, яким нині трошки більше місяця, я переконалася, як кожна жива душа прагне любові та з яким вдячним поглядом сприймає твою доброзичливість та щирість.

Маленька рівнянка Вікторія Шевчук: "Кожен конкурс – це шанс проявити себе!"

Коли ти тільки торкаєшся маленької, пухкенької щічки малюка, він відразу ж заплющує оченята від задоволення. А коли цілуєш його малесенькі пальчики, то він їх згинає до себе, тим самим ніби хоче зберегти ваш солодкий поцілунок у своїй крихітній долоньці. А скільки тепла та ніжності вкладено в обіймах малечі, яка все робить щиро, без награності та фальші!

Нам є чого повчитися у дітей! Їхня непідкупна відвертість, відкрита посмішка та безкорислива любов – що може бути важливіше у цьому житті. І сама малеча вчить своїх батьків та рідних цінувати кожну мить, кожну посмішку та цінність кожної хвилини життя!

Виявляйте свої почуття, коли вони щирі! Не бійтеся говорити теплі слова, коли цього прагне серце! І пам'ятайте, що любов, якщо справжня, – ніколи не минає..

ЧИТАТИ БЛОГ ОЛЬГИ ЛІРНИК





На правах реклами