Ми у Facebook
16.03.2017, 13:00

Лучники з Рівненщини стали другими на Чемпіонаті Європи [+Фото]

19-річні березнівчани Антон Комар та Сергій Розкидний привезли срібні медалі з Чемпіонату Європи зі стрільби з лука у приміщенні. Міжнародні змагання відбулися у французькому місті Вітель. За перемогу змагалися одинадцять команд Старого Світу.
Так, до фіналу лучники з Рівненщини перемогли австрійців, німців та поляків. Проте у завершальному поєдинку спортсмени програли французам і в результаті посіли друге місце.

«Хлопці займаються цим видом спорту вже близько 10 років. Антон Комар до цієї перемоги був учасником олімпійських юнацьких ігор у Китаї та Чемпіонату світу у Франції, що проходили у 2014 році. Натомість у Сергія Розкидного – це дебют на міжнародній арені», - розповів тренер рівненських спортсменів Валентин Хавтура.

До змагань лучників готували тренери Олег Авдєнтов, Іван Мазепа та Валентин Хавтура.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Кульова стрільба: Омельчук завоював ліцензію на Олімпіаду 2016, а рівненчани – нагороди на Чемпіонаті України

У Сіднеї рівненський стрілець Олег Омельчук зайняв другу сходинку

Крім того, дві нагороди європейської першості завоювала українська жіноча збірна.

Медаль найвищого ґатунку на рахунку Вероніки Марченко, яка впевнено подолала всю дистанцію в індивідуальній першості. У фінальному двобої українка не залишила жодних шансів росіянці Євгенії Тимофєєвій, перемігши її з рахунком 6:0.

Разом з цим, в командному турнірі Вероніка з подругами по збірній – Анастасією Павловою та Лідією Січеніковою посіла третє місце.

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав українських збірників, тренерський склад і Федерацію стрільби з лука з чудовими здобутками, побажавши подальших успіхів та перемог на міжнародній арені.

Нагадаємо, нещодавно на Чемпіонаті Європи зі стрільби з пневматичної зброї, що пройшов у Словенії, рівнянин Олег Омельчук здобув срібну медаль. У командній вправі ПП3 учень Рівненської обласної школи вищої спортивної майстерності у складі збірної України став другим. Готував спортсмена до змагань заслужений тренер Сергій Бондар.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ