Ми у Facebook
17.03.2017, 11:36

На Рівненщині бурштинокопачі напали на поліцейських (+ФОТО)

Поліцейські зупинили квадроцикл, але їх очікувала неприємна несподіванка.
Придані сили Нацполіції у Клесові зупинили без номерних знаків квадроцикл із причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва. Однак задокументувати кримінальне правопорушення поліцейським не дали близько 30 агресивно налаштованих невідомих.

Рівненщина: бурштин возив у дорогому позашляховику (+ФОТО)

Вони заблокували службовий автомобіль. На неодноразові вимоги поліцейських не перешкоджати їхній роботі чоловіки не реагували, більше того поводити себе зухвало, погрожувати фізичною розправою і службовими неприємностями.



У цей час на підмогу односельчанам під’їхали ще декілька місцевих на трьох авто, які почали підбурювати натовп. Вони закликали до фізичної розправи над поліцейськими, намагалися пошкодити службове авто і хотіли забрати у правоохоронців вогнепальну зброю. Оскільки зловмисників було більше, то їм вдалося затягнули квадроцикл із мотопомпою в двір будинку, який знаходився поруч. Тілесних ушкоджень ніхто з працівників поліції не отримав.

ДТП у Рівному: школяр потрапив під колеса іномарки. Його друг загинув (+ФОТО)



За фактом опору працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясували, що найактивніше протистояли правоохоронцям троє місцевих жителів, віком від 29-ти до 34-х років. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру.



Про це повідомили з віддіду комунікації поліції Рівненської області





На правах реклами