Ми у Facebook
17.03.2017, 15:34

Рівне: таксиста очікував цинічний напад (+ФОТО)

Його пограбували.
56-річного рівнянина адміністратор служби таксі направила на вулицю Дворецька. Оскільки замовників було п’ятеро, водій зателефонував диспетчеру, щоб та зробила перерахунок. Однак в телефонній розмові, дівчина застерегла чоловіка, що клієнт за цим номером телефону неодноразово не оплачував поїздки таксі. Тож рівнянин запросив розрахуватися за дорогу наперед, назвавши вартість. Через це і виник конфлікт, адже клієнти не збиралися платити. Довго не роздумуючи, один із зловмисників почав утримувати водія на сидінні, а інший витягнув із бардачка 800 гривень та висмикнув ключі із замку запалювання. Після всі кинулися втікати. Таксист не розгубився, а почав таємно переслідувати своїх кривдників й зателефонував до поліції.

На Рівненщині затримали землевпорядницю-хабарницю



На місце пригоди одразу прибув екіпаж патрульної поліції. Вони і затримали зловмисників та викликали слідчо-оперативну групу. Нападником був 39-річний рівнянином, який вже притягувався до кримінальної відповідальності, за що побував у в’язниці.

ФОТО лабораторії на Рівненщині, де знайшли півтонни бурштину


- За фактом грабежу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — Зловмисника в порядку статті 208 Кримінального кодексу України затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у скоєнні злочину.

З усіма іншими учасниками групи спілкуються правоохоронці.

Ключі від автомобіля зловмисники викинули, адже зламали його. Крім того, під час поверхневого огляду у одного із нападників правоохоронці вилучили 720 гривень, які не встигли витратити.

Відповідно до санкції статті рівнянину загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами