Ми у Facebook
19.03.2017, 20:35

Підсумок тижня у Рівному: подорожчання проїзду, ДТП, напади на поліцейських та відверта суддя

ОГО підсумовує найрезонансніші події, які сталися у період з 13 по 19 березня.
Проїзд у рівненських маршрутках уже коштуватиме 4 гривні. Так вирішили на нещодавньому засіданні Рівненського міськвиконкому. Платити більше доведеться уже 23 березня.



Цього тижня було непереливки поліцейським, які боряться із незаконним видобутком бурштину. Придані сили Нацполіції у Клесові зупинили без номерних знаків квадроцикл із причепленою до нього мотопомпою кустарного виробництва. Однак, забрати їх правоохоронцям не вдалося - на них напали місцеві. Крім цього, поліцейських поблизу Клесова, в урочищі "Азалія" поліцейських обстріляли.



Цей тиждень ознаменувався і кількома трагічними ДТП. 15 березня на вулиці Січових Стрільців під автомобіль потрапив школяр з собакою. Школяра госпіталізували, а його чотирилапий друг загинув.



Під закінчення тижня, 18 березня, смертельна ДТП сталася на автотрасі Київ - Ковель. Мертвого водія та пораненого пасажира витягали рятувальники із понівеченого авто.

І суддя Алла Бандура, яка стала об'єктом дотепів в Інтернеті через свою зовнішні, дала цілком конкретну і відверту відповідь усім жартівникам.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ