Ми у Facebook
20.03.2017, 17:00

МФК «Кардинал-Рівне» розгромно програв у Харкові «Локомотиву» [+Відео]

У третьому за останній час поєдинку МФК «Кардинал-Рівне» проти «Локомотива» з Харкова рівняни знову не змогли здолати «залізничників». Утім, навіть проти розгромну поразку в останній грі регулярного чемпіонату команда Піддубного пробилася до етапу play-off, посівши останню прохідну восьму позицію.
«Локомотив» - МФК «Кардинал-Рівне» - 4:0 (1:0)

Чемпіонат Екстра-ліги, 18 тур

18 березня 2017 року, Харків, ФСК «Локомотив», 12-30

Арбітри: Олександр Кухарь (Кривий Ріг) та Артем Духан (Луганськ).

«Локомотив»: Савенко (Литвиненко, 21) – Сірий, Свиридов, Бондар, Лебедь, О.Сорокін, Д.Сорокін, Литвинов, Білоцерковець, Виставний, Шилов.

Головний тренер: Євген Ривкін.

МФК «Кардинал-Рівне»: Свинарчук (Дурбан, 23) – Фаренюк, Концеба, Мануйленко, Лазикін, Басич, Новак, Дармовіс, Піддубний, Філь.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

Голи: Лебедь (1), Литвинов (23), Сірий (30), О.Сорокін (33).

Попередження: Савенко (10), Литвиненко (37).


Як повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», виходячи на паркет ФСК «Локомотив», команда Сергія Піддубного пам’ятала і про паралельний матч у Львові, де зустрічалися «Енергія» та «ЛТК-ІнБев-НПУ». Перед стартом заключного туру регулярного чемпіонату рівняни випереджали об’єднану команду Луганська, Житомира та Києва на два очки. І аби не залежати від результату гри суперників – повинні були брати хоча б одне очко у зустрічі з віце-чемпіоном.

Можливо, саме зайві думки, чи хвилювання – призвели до того, що вже на першій хвилині матчу у Харкові МФК «Кардинал-Рівне» пропустив у свої ворота. Дмитро Бондар діагональною передачею розрізав усю оборону суперника, Юрій Свинарчук помилився на виході і Ярослав Лебедь відправив м’яча у порожні ворота – 1:0.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Продовжити гольову феєрію, на зразок нещодавніх кубкових матчів, команди не зуміли. До перерви впевнену гру у воротах демонстрували обидва воротарі. А в антракті матчу прийшло повідомлення зі Львова. Там конкурент МФК «Кардинал-Рівне», «ЛТК-ІнБев-НПУ», на той момент поступався «Енергії» вже – 0:2.

За такого перебігу подій у місті Лева, у Харкові для гостей трагедією не стала б навіть поразка. Тим паче, жодної лояльності до «зелено-жовтих» «Локомотив» (перед яким стояли свої завдання) не виявив і вже на старті другого тайму господарі рахунок подвоїли.

Максим Литвинов потужним ударом застав зненацька Юрія Свинарчука – 2:0. У цьому епізоді голкіпер рівнян зазнав травми і був вимушений поступитися місцем у воротах Миколі Дурбану, який також ще не повністю оговтався від пошкодження.

До завершення матчу гості пропустили ще двічі. Спершу рівняни під час розіграшу кутового «загубили» Євгена Сірого, який момент використав – 3:0. А ще за три хвилини крапку у матчі поставив Олександр Сорокін – 4:0.

Підопічні Сергія Піддубного не складали руки і намагалися провести бодай гол престижу. Був шанс, зокрема, й у граючого тренера рівнян. Втім, з його ударом метрів з десяти впорався Дмитро Литвиненко.

МФК «Кардинал-Рівне» поступився у Харкові. Втім, свій матч заключного туру регулярного чемпіонату програв і «ЛТК-ІнБев-НПУ». Тому саме рівняни завоювали путівку до раунду плей-офф, Першим суперником «зелено-жовтих» стане столичний «ХІТ».










На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ