Ми у Facebook
20.03.2017, 17:30

Обстріл патрульної поліції Рівного з протитанкового гранатомета: хто був мішенню (+ФОТО)

Пригода сталася сьогодні, 20 березня цього року.
Як повідомляло ОГО, близько третьої години ночі, пролунав вибух на вулиці Степана Бандери — із протитанкого гранатомета поцілили у гараж управління патрульної поліції у Рівному. Від цього постраждала стіна та дах будівлі. Як відомо, там патрульні облаштували собі спортивний зал, але на момент обстрілу там нікого не було. Як стало відомо, у цей час в управління патрульної поліції знаходився керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук.

Рівненщина: на пожежі загинули матір з сином (+ФОТО)


Відразу оголосили план “Перехоплення”.

Як написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук начальник Департаменту патрульної поліції підплковник Євгеній Жуков, головною ціллю нападників був кабінет керівника рівненських патрульних Сергія Мерчука, адже він живе в своєму кабінеті.

Фото зі сторінки Євгеній Жуков <br />
у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки Євгеній Жуков
у мережі Фейсбук.


Як можна побачити на фото, яке також опублікував Євгеній Жуков на своїй сторінці у Фейсбук, на тубусі гранатомета є написи, “За Уна-Унсо”, “За Сашка Білого”. За словами самого, Євгенія Жукова вони зроблені для відвертання уваги і ніщо інше, як “дитяче белькотіння”.

Деталі смертельної ДТП на Рівненщині: мертвого водія діставали за допомогою спеціального обладнання (+ФОТО)


Нагадаємо, що Олександр Музичко (Сашко Білий) - український націоналіст, військовик, учасник організацій СНУМ, УНА, УНСО. Координатор Правого сектору у Західній Україні, активний учасник Революції Гідності. Олександр Музичко загинув у ніч з 24 на 25 березня під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.





На правах реклами