Ми у Facebook
21.03.2017, 15:00

У Рівному на тиждень відкрилась безкоштовна фотозона (+ФОТО)

20 березня рівно за тиждень до офіційного початку XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону Першої модної події FASHION TIME стартувала спеціальна акція від проекту FASHION TIME та ТЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» SPECIAL FASHION ACTION.
На першому поверсі Торговельного центру майстри Івент-агенції «Карнавал» та квіткової крамнички «Декор Центр» облаштували ексклюзивну 3D-фотозону у вигляді вже всесвітньовідомої туристичної родзинки нашого краю «Тунелю кохання».

Впродовж цього тижня кожен рівнянин чи гість нашого міста, не виїжджаючи за його межі, зможе зробити оригінальне фото на фоні популярного тунелю. Окрім того - це унікальна можливість відчути себе обличчям XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону FASHION TIME, оскільки фотозона практично повторює композицію афіші заходу.

А щоб це улюблене місце закоханих стало ближчим, вирішили разом з партнерами відтворити його у форматі 3D і розмістити практично у центрі Рівного.



Фотозона у ТЦ «ЗЛАТА ПЛАЗА» буде відкрита з 20 до 26 березня.

ПРИЙДИ, СФОТОГРАФУЙСЯ НА ФОНІ «ТУНЕЛЮ КОХАННЯ», РОЗМІСТИ фото у соцмережах із хештегом #ZlataFASHIONTIME та ВИГРАЙ подарунок від партнерів або квиток на головну подію FASHION TIME main.

З 17:00 до 20:00 у ці дні у фотозоні працюватиме професійний фотограф Проекту. У цей час можна буде не лише сфотографуватися, а й давши відповідь на запитання, отримати подарунок.






На правах реклами