Ми у Facebook
21.03.2017, 14:33

Обстріл патрульних у Рівному з протитанкового гранатомета: представник УНА-УНСО зробив заяву

Фото зі сторінки Євгеній Жуков у мережі Фейсбук.

Вчорашній день, 20 березня, ознаменувався в нашому місті гучним інцидентом.
Як повідомляло ОГО, близько третьої години ночі, пролунав вибух на вулиці Степана Бандери — із протитанкого гранатомета поцілили у гараж управління патрульної поліції у Рівному. Від цього постраждала стіна та дах будівлі. Як відомо, там патрульні облаштували собі спортивний зал, але на момент обстрілу там нікого не було. Як стало відомо, у цей час в управління патрульної поліції знаходився керівник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук.

Рівненські патрульні “відкрили очі” водієві (+ФОТО)


Як написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук начальник Департаменту патрульної поліції підплковник Євгеній Жуков, головною ціллю нападників був кабінет керівника рівненських патрульних Сергія Мерчука, адже він живе в своєму кабінеті.

Фото зі сторінки Євгеній Жуков <br />
у мережі Фейсбук.
Фото зі сторінки Євгеній Жуков
у мережі Фейсбук.


На фото, яке також опублікував Євгеній Жуков на своїй сторінці у Фейсбук, на тубусі гранатомета є написи, “За Уна-Унсо”, “За Сашка Білого”. Як вважає Євгеній Жуков написи зробити, щоб відвернути увагу й це ніщо інше, як “дитяче белькотіння”.

Рівненщина: на пожежі загинули матір з сином (+ФОТО)

Керівник крайової команди УНА-УСНО на Рівненщині Ярослав Гранітний прокоментував цей інцидент на своїй сторінці у мережі Фейсбук:



Що до нічного пострілу з РПГ по приміщенню нацполіції. Заявляю:що члени УНА-УНСО жодного відношення до цього прикрого інциденту не мають. В нас є претензії до нешановного Авакова, і ми будемо вимагати його відставки, і покарання винних в смерті Сашка Білого. Але ми також розуміємо що рядові співробітники поліції в м.Рівне не мали відношення до його смерті. Отож розцінюємо цей випадок як провокацію, не тільки що до Рівненської поліції, а також як провокація що до УНА-УНСО, як до організації яка активно приймала участь в блокаді торгівлі з ОРДЛО. Кому це вигідно? Думайте самі.

Нагадаємо, що Олександр Музичко (Сашко Білий) - український націоналіст, військовик, учасник організацій СНУМ, УНА, УНСО. Координатор Правого сектору у Західній Україні, активний учасник Революції Гідності. Олександр Музичко загинув у ніч з 24 на 25 березня під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців.

Про те, що обстріл патрульних у Рівнному - провокація вважає і голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини