Ми у Facebook
22.03.2017, 11:15

«Великдень в гаю», фестиваль крафтового пива та вінілів, Razomfest-2017 та «Флюгери Львова»

Весна, особливо квітень ― вдалий час для мандрівки до Львова. Погода вже комфортна для романтичних прогулянок, тривалих екскурсій, посиденьок у вуличних кав’ярнях.
Цього року у квітень львів’яни змогли вмістити безліч захоплюючих подій, тому потік туристів до міста буде особливо активним. У центрі бронювання «Добово» розказують, як забронювати квартири у Львові подобово, і дають поради щодо пошуку дешевого житла.

Як «фестивалить» Львів у квітні 2017: анонс подій

1–18 квітня ― VII фестиваль писанок. На Музейній площі відкриється Галерея писанок. В експозиції — великодні яйця з рослин і квітів, шоколаду, дерева.

15–16 квітня
― свято «Великдень у гаю», яке познайомить з українськими великодніми традиціями.

22–23 квітня
― Разомфест ― подія, що об’єднує музику, літературу і туризм.

27–29 квітня ― Craft Beer & Vinyl Music Festival. Передбачені програмою заходи потішать пивних гурманів, цінителів музики, зокрема оригінального виконання і якісного звуку.



29 квітня — 1 травня ― XV міжнародний музичний фестиваль «Флюгери Львова», який представляє різноманітні музичні напрямки і жанри.

Житло для туристів: розміщення, умови і ціни

Популярність Львова як туристичного напрямку обумовлює розвиток ринку короткострокової оренди житла. Переважна більшість об’єктів ― це приватні квартири, облаштовані для проживання гостей. Діапазон цін досить широкий. На сайті http://www.dobovo.com/ru, який вміщує майже 1500 пропозицій житла у Львові, місце в хостелі пропонують від 70 грн/добу, а найдорожчі апартаменти ― за 6500 грн/добу.

Туристи воліють винайняти житло ближче до центру міста. В дні, коли проходять фестивалі, народні гуляння, знайти вільну квартиру біля площі Ринок вкрай складно, а вартість оренди зростає. Щоб орендувати квартиру у Львові подобово за прийнятною ціною, треба шукати і бронювати завчасно. Ще краще ― планувати поїздку на 4–5 днів, а не лише на вихідні. Чим довший термін оренди, тим вищу знижку надають господарі.





На правах реклами