Ми у Facebook
22.03.2017, 18:35

Рівненщина: чотири мотопомпи, бурштин і два авто (+ФОТО)

Стільки вилучили придані сили Нацполіції за координації оперативного штабу в північних районах Рівненщини вчора, 21 березня.
О пів на шосту ранку в смт Зарічне правоохоронці зупинили автомобіль «ЗІЛ 157» під керуванням 41-річного місцевого жителя. Під час перевірки в кузові авто знайшли та вилучили мотопомпу кустарного виробництва.

У Рівному "на гарячому" піймали злодіїв, які якраз крали метал

За три години потому в урочищі "Рожок" поблизу смт Клесів придані сили з місця незаконного видобутку бурштину вилучили автомобіль "УАЗ", мотопомпу кустарного виробництва на базі двигуна "Mercedes", 11 пожежних шлангів та інше обладнання. Іще дві мотопомпи кустарного виробництва в районі цього ж населеного пункту вилучили в урочищах «Янтарне» та «Баньки».



У поле зору правоохоронців потрапили поблизу зупинки села Карпилівка Сарненського району п’ятеро чоловіків: 26-ти та 45-річний сарненчани та троє місцевих жителів, віком від 21-го до 28-ми років. Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, вилучила у них поліетиленовий пакет із бурштином-сирцем вагою 120 грамів.

У Рівному на активіста Автомайдану напали з ножем (+ФОТО)

Усе вилучене доставили на території місцевих відділків поліції. Бурштин-сирець відправлено для проведення експертизи.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами