Ми у Facebook
24.03.2017, 20:06

Вирішальний матч Меморіалу Шморгуна відбудеться достроково – у півфіналі [+Відео]

Непрогнозованість такого виду спорту як футбол укотре була доведена на передсезонному турнірі Меморіал Володимира Шморгуна, який проходить в Рівному. Дві найбільш рейтингові команди області, за логікою, мали зустрітися лише у фіналі. Проте ФК «Малинськ» та ОДЕК із Оржева зійдуться уже в 1/2 фіналу.
Результати матчів.

Пропущена гра І тур, 16.03.2017 (четвер)
"Случ" – ФК «Млинів» 1:0

V тур 18.03.2017 (субота)
ФК Садове – ФК Малинськ 0:1, Случ – Водник 4:0, Звягель – Калина 4:2, АГАТ – ОДЕК 0:3, ДЮСШ «Верес» – Рафалівка 1:4, Коливань – Млинів 3:3

1/4 фіналу 19.03.2017 (неділя)
ОДЕК - ФК Садове 4:0, ФК Рафалівка - Водник 2:2 пп 2:4, Случ - Звягель 3:1, ФК Малинськ - ФК АГАТ 3:0

Як розповіли в Рівненській обласній федерації футболу, у заключному турі головна інтрига полягала у боротьбі за вихід у наступний етап в групі "А": за 4-ту путівку у 1/4 фіналу в поєдинку між собою сперечалися ФК "Млинів" та "Коливань", а їхнім "заочним суперником" був "Водник". "Студенти" грали зранку і розгромно поступилися березнівському "Случу". Це значило, що млинівчани або клеванські футболісти отримували шанс посісти 4 місце у групі - для цього їм у очній дуелі треба було тільки перемагати. Втім, зустріч цих команд пройшла у цікавій боротьбі і завершилася внічию з рахунком 3:3. Тож футбольне щастя у той день було на боці команди з НУВГП.

Продовжило щастити студентам і наступного дня: звівши поєдинок із ФК "Рафалівка" у нічию, "Водник" виявився сильнішим у серії післяматчевих пенальті. Не менш цікавим виявилося протистояння "Случа" із "Звягелем": березнівчани повністю переграли команду з Житомирщини і заслужено перемогли. В свою чергу представники Рівненщини на всеукраїнській арені "ОДЕК" та ФК "Малинськ" не залишили жодних шансів командам з Гощанського району.

Отже, у першому півфіналі в наступну суботу зійдуться найсильніші команди області останніх років, а у другому очікується не менш цікава боротьба між двома "командами-сенсаціями" турніру.

У 1/2 фіналу зустрінуться (25 березня): 11:00 "ОДЕК" - ФК "Малинськ" та 12:30 "Водник" - "Случ". Фінал і гра за третє місце пройдуть в такий же час у неділю, 26 березня.







МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На зимовому Меморіалі Шморгуна визначилися всі учасники 1/8 фіналу

Претендентів на перемогу в Меморіалі Шморгуна лишилося четверо

Тим часом, на іншому турнірі - Меморіалі Леоніда Молчановського - відбулися матчі чергових турів. За їх результатами "Славія" з Великої Омеляни наростила відрив від другого місця вже до п'яти очок і впевнено прямує до третьої поспіль перемоги у цьому турнірі.

Натомість, відразу чотири команди набрали по 10 очок і ділять між собою друге-п'яте місця.

Результати матчів.

4 тур, 18.03, субота
ХФК «НАДІЯ» - ФК «ГОЩА-АГАТ» 3:1, «ЕКСПРЕС» (ЗДОЛБУНІВ) - «АГАТ» (СИМОНІВ) 2:2, «СЛАВІЯ» (В. ОМЕЛЯНА) - «ЧАЙКА» (МАЛИНІВКА) 5:0, «РІВЕС-ХУТОРЯНКА» - «ГОРИНЬ» (КУСТИН) 4:2, «ПОЛІССЯ» (МАЛЯТИН) – ФК «САДОВЕ-2» 1:2

5 тур, 19.03, неділя
«РІВЕС-ХУТОРЯНКА» - ФК «САДОВЕ-2» 0:0, «ПОЛІССЯ» (МАЛЯТИН) - ФК «ГОЩА-АГАТ» 3:2, «АГАТ» (СИМОНІВ) - «СЛАВІЯ» (В. ОМЕЛЯНА) 0:7, «ЕКСПРЕС» (ЗДОЛБУНІВ) - «ГОРИНЬ» (КУСТИН) 4:0, ХФК «НАДІЯ» – «ЧАЙКА» (МАЛИНІВКА) 6:1









На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ