Ми у Facebook
27.03.2017, 09:40

Віктор Павлік провів майстер-клас у Рівному

24 березня у міському будинку культури відбулась зустріч “гуру” української естради, народного артиста України Віктора Павліка з молодими непрофесійними співаками Рівного.
Захід відбувся у рамках п’ятиденного вокального семінару “Big Time”, до участі в якому були залучені Оленка Cherry, Олексій Шелест, Віктор Павлік та Арсен Мірзоян. Семінар відвідав кожен, хто пройшов вокальний кастинг. Участь була безкоштовною.

Віктор Павлік висловив сподівання, що семінар стане корисним для початківців у шоу–бізнесі:

- Час покаже важливість почутого від мене сьогодні. Якщо це прийде комусь на користь чи допомогу і хтось це якось використає, це вже плюс. В часи початку моєї кар’єри таких майстер класів, на жаль, не було.



Серед десятків захоплених слухачів – Олена Сова, яка поділилась своїми враженнями:

- Зустріч дуже чудова. Мені подобається Віктор Павлік. В нього немає зіркової хвороби. Це людина, яка співає пісні про любов і Батьківщину. Молодь і маленькі глядачі, просто в захваті Вдячна організаторам.

Організатор семінару Павло Винничук сказав:

- Відбувся такий собі урок від Віктора Павліка, який пов'язаний безпосередньо з шоу – бізнесом та кар’єрними сходинками. Ми запросили Павліка, бо це та людина, яка пережила всі перепади від етапу становлення до народного артиста України.

Захід відбувся за сприяння управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та центру підготовки артистів «Big Time.

До теми:

Відомі українські зірки проводять майстер-класи у Рівному

ВІДЕО - Рівненський гурт "Man-Gust" записав пісню з Віктором Павліком





На правах реклами