Ми у Facebook
27.03.2017, 16:29

На староволинських вечорницях у Рівному готуватимуть потравку та пов'яжуть намітки

Захід пройде у рамках XV ЮВІЛЕЙНОГО сезону Першої у Рівному модної події FASHION TIME.
28 березня у ресторані «БарМаки» відбудуться «Староволинські вечорниці», де буде вперше презентовано колекцію українського автентичного одягу кінця XIX початку XX століття «Відроджено втрачене». Її автор – дослідник з Радивилівщини голова ГО «Центр дослідження і відродження Волині», засновник майстерні «Легенди Волині» Володимир Дзьобак.

Колекцію одягу з більше ніж 15 костюмів, відтворених до найменших дрібниць демонструватимуть рівненські акторки і співачки, дружини гравців НК «Верес» та організаторки події, чий типаж найбільше відповідає уявленням про волинську жінку тих часів.

У Рівному стартує XV ЮВІЛЕЙНИЙ сезон Першої модної події (+Програма заходів)

Яскраві та відомі особистості, які будуть демонструвати колекцію, разом з демонстрацією краси продемонструють свій талант. Відтак у виконанні акторок Рівненського обласного драматичного театру прозвучать українські пісні та лірична поезія. А відомий рівненський лірник Андрій Ляшук гратиме на лірі, співатиме дует «Дуліби». Ведуча вечорниць – Тетяна Кравчук. Атмосферу стилізованої вечірки підсилить старовинний ткацький верстат, на якому охочі можуть повчитися давньому ремеслу.

Під час вечорниць пройде шоу-майстер-клас з приготування та дегустації староволинської потравки та майстер-клас із пов’язування намітки.

Дотримуючись добрих українських традицій допомагати тим, хто цього потребує, на передодні світлого свята Пасхи, організатори вечірки вирішили зібрати кошти на Великодні кошики для Тучинського будинку пристарілих. Відтак гості зможуть зробити свій внесок для цієї доброї справи.

Початок «Староволинських вечорниць» о 19:00.

Побачити показ колекції одягу «Відроджено втрачене» також можна буде в залі камерної та органної музики 31 березня. Продаж квитків за телефонами 0673835006 та 0673605122.


З повагою,
Руслана Броновицька
прес-менеджер
п’ятнадцятого
ЮВІЛЕЙНОГО сезону
Першої у Рівному
модної події FASHION TIME






На правах реклами