Ми у Facebook
03.04.2017, 10:00

У Рівненському ЦНАПі відкрили новий сектор

У Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг відкрили новий сектор експрес обслуговування.
Експрес обслуговування клієнтів від Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг. Реєстрація в автоматизованій системі керування чергою відвідувачів та отримання трьох адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання займає всього 3 хвилини.

В день відкриття нового сектору мер міста Рівне Володимир Хомко мав унікальну можливість оцінити якість роботи нового сервісу. Міський голова на «відмінно» оцінив командну роботу та висловив подяку керівництву.


ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]




З початку серпня місяця 2016 року у Рівненському регіонального центрі надання адміністративних послуг впроваджений в роботу програмний засіб «ЦНАП-Smart-quality-service», призначений для формування і ведення реєстру територіальної громади в електронному вигляді, реєстрації місця проживання громадян. Завдяки клопіткій праці усієї команди реєстр територіальної громади міста Рівне на сьогодні практично заповнений на 95%, що дає можливість нашим клієнтам отримувати базові послуги у сфері реєстрації місця проживання за лічені хвилини.





Запроваджена інновація стала фіналістом конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 року та отримала нагороду у вигляді Спеціальної відзнаки. Цей конкурс щорічно проводиться Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні».

Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу

Автор практики, заступник мера міста Рівне Віталій Герман з 23 по 28 квітня 2017 року відвідає Латвійську республіку для обміну досвідом та участі у Програмі Ради Європи "Децентралізація і територіальна консолідація в Україні", як фіналіст конкурсу "Кращі практики місцевого самоврядування".





На правах реклами