Ми у Facebook
30.03.2017, 13:00

Костопільська футбольна команда привезла додому кубок зі Всеукраїнського турніру аматорської футбольної ліги

Рік тому в Костополі утворились нова команда “Свиспан-Горизонт”, а вже цього тижня футболісти повернулись додому з перемогою — сріблом Аматорської футзальної ліги України.
У вівторок, 28 березня, переможці урочисто презентували “свіженький” кубок і розповіли про емоції, з якими вони повернулись до рідного Костополя.



Президент команди “Свиспан-Горизонт” Сергій Кухарчук розповідає, що створити власну футзальну команду було його давньою мрією, адже в Костополі багато хороших гравців, які грали за команди інших міст. Тому працівники “Свиспану” і просто небайдужі до футболу люди об'єднались для створення в місті якісного футболу.



Остання гра стала найважчою, зауважують футболісти, адже в півфіналі довелося змагатися з фаворитами змагань «АРПІ» (Запоріжжя/Донецьк). Там костопільчани вийшли переможцями, проте потратили багато сил. А фінальний поєдинок відбувся вже за годину, що не дозволило хлопцям добре відпочити та достатньо відновити сил. Проте гра виявилась достойною і поступився “Свиспан-Горизонт” хорівчанам лише одним голом.

ФК «Свиспан» - відродження костопільського футболу

Привітати хлопців з перемогою прийшли як представники влади, так і просто
вболівальники, які слідкували за всіма іграми команди “Свиспан-Горизонт” та щиро бажали їм перемоги.

- Щиро вітаємо вас і бажаємо подальших перемог, - привітав команду від усіх присутніх представник компанії “Свиспан Лімітед” Дмитро Кудінкін. - Ви показали високий рівень професіоналізму — згуртовану командну гру, високу волю до перемоги, чим гідно представили, як Костопіль, так і всю Рівненщину.

.

Самі хлопці не приховують гордості, кажуть, що срібло далось їм потом і кров'ю. За неперевершену гру та стрімкий старт, “Свиспан-Горизонт” вже навіть встигли охрестити “проривом року”.

Незважаючи на те, що для перемоги костопільчанам не вистачило лише одного очка, команда дуже задоволена результатом і обіцяє, що наступного разу обов'язково повернеться з перемогою

- Ви нас підтримайте в нас і ми переможемо, - додав Дмитро Улянчук, який став найкращим гравцем АФЛ.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ