Ми у Facebook
30.03.2017, 12:01

У Рівному чоловік “під кайфом” обікрав вагітну жінку (+ФОТО)

Патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Міцкевича невідомий чоловік відкрито вкрав гаманець у вагітної рівнянки, яка прийшла на огляд до лікаря.
Коли інспектори прибули на місце події вони з’ясували, що у Перенатальному центрі викрали гаманець з грошима у 29-річної рінянки. Злодій зробив спробу втекти.

Рівненщина: зупинили чоловіків “під наркотиками” і з наркотиками (+ФОТО)



Проте свідком ситуації був 28-річний громадянин, який не розгубився, а побіг за зловмисником, наздогнав його і в той самий час зателефонував патрульним зі свого телефона.

Мешканець Рівненщини висів на дереві



Під час поверхневої перевірки поліцейські знайшли у ймовірного крадія жіночі прикраси, походження яких він пояснити не зміг. До приїзду слідчих поліцейські охороняли місця події та схоронність слідів злочину. Усю подію зафіксувала відеокамера спостереження, яка розташована в холі закладу.

У 23-х річного рівнянина були ознаки наркотичного сп’яніння, що стало підставою для його освідування у лікаря-нарколога в медичному закладі. Результат огляду підтвердив підозри полісменів: рівнянин знаходився під дією марихуани, амфетаміну та метамфетаміну.

Підозрюваного інспектори доставили до відділу поліції для надання пояснень слідчим.

За повідомленням патрульної поліції Рівного на сторінці у мережі Фейсбук.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ