Ми у Facebook
31.03.2017, 08:06

На Рівненщині з’явиться пост патрульних з бойовими машинами (+ФОТО)

Правоохоронці, які там працюватимуть, уже проходять навчання.
Орієнтовно у липні цього року на оновленому стаціонарному посту у Сарнах, що на автодорозі «Київ-Ковель», розпочнуть роботу нові патрульні поліцейські. Зараз вони проходять навчання. Про це сьогодні, 30 березня, повідомив Голова Національної поліції України Сергій Князєв.

Оновлений відділ поліції відкрили у "бурштиновому" районі Рівненщини (+ФОТО)




Глава Нацполіції разом із першим заступником міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим вчора, 30 береня, проінспектували пост патрульної поліції, розташований на в’їзді до міста Сарни з боку Рівного.

У Рівному дали друге життя старенькому тролейбусові (+ФОТО)

Сергій Князєв зазначив, що раніше, останні 40 років на цьому посту люди зупинялись, платили гроші і їхали далі.



- Рухаючись в Європу, скоро тут нестиме службу молода патрульна поліція на чолі з її керівником Сергієм Мерчуком. Рота дорожньої патрульної поліції буде обслуговувати автодорогу «Київ-Ковель» і виконуватиме європейські функції поліцейських, – зазначив Сергій Князєв.

Він також додав, що на цьому ж посту дислокуватимуться кілька бойових машин, відновлених завдяки зусиллям поліцейських Рівненщини. Машини оснащені необхідним сучасним озброєнням. Їх екіпажі за необхідності зможуть стати на захист територіальної цілісності на сході держави.



- Після проведення відповідних навчань ми зможемо виконувати не тільки поліцейські, а й бойові функції, за умови, якщо буде необхідна допомога на сході країни. Ця техніка не для того, аби пристрашити населення, а щоб люди бачили, що ми – патріоти і вкладаємо свою працю заради безпеки наших громадян і держави, – підкреслив Сергій Князєв.

Нагадаємо, сьогодні у Сарнах перший заступник глави МВС Сергій Яровий і глава Національної поліції України Сергій Князєв відкрили новозбудований відділ поліції.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Підписуйтесь на новини "ОГО" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook





На правах реклами