Ми у Facebook
02.04.2017, 17:40

Рівненський регіональний ЦНАП: три послуги – всього за три хвилини

Рівняни відзначають, що у Рівненському регіональному ЦНАПі надзвичайно оперативно можна отримати необхідні адміністративні послуги. А з початку 2017 року у центрі практично немає черг.
29 березня 2017 року у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг відбулося відкриття нового сервісу Експрес обслуговування клієнтів. Завдяки цьому оформлення трьох адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання займає всього 3 хвилини.

У Рівненському ЦНАПі відкрили новий сектор

В день відкриття нового сектору мер міста Рівне Володимир Хомко мав унікальну можливість оцінити якість роботи нового сервісу. Мер, як звичайний відвідувач 29 березня об 17 годині зареєструвався в автоматизованій системі керування чергою відвідувачів. Тривалість очікування в черзі склала лише 1 хвилину. Тривалість отримання 3 адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання зайняла 3 хвилини. Тобто 1 послуга - лише 1 хвилина це дійсно інновація і велике досягнення. Міський голова на «відмінно» оцінив командну роботу та висловив подяку керівництву.


ВІДЕО - Екскурсія Рівненським Центром надання адміністративних послуг [+Відео]


- Це стало можливим завдяки впровадженню у роботу інноваційних технічних рішень. Такого електронного сервісу немає ні в одному ЦНАПі України! Працювали в той день у звичайному робочому режимі, як завжди. З початку 2017 року не бачив черг у Рівненському регіональному ЦНАПі. Звичайно бувають дні в які протягом одного дня звертається близько 1 000 клієнтів. Однак, за статистичними даними тривалість перебування в комфортній зоні очікування на диванчику триває не більше 30 хвилин, - говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. - При цьому, такі дні це велика рідкість... та поодинокі випадки. Звичайно, окремим особам такі речі дуже не подобаються. Тому що виключається можливість заробляти на цьому... надаючи так звані консалтингові послуги по вирішенню окремих питань... пишаюся Командою ЦНАПу! Молодці! Так тримати і надалі! Ми працюємо для Вас наші клієнти. Крок за кроком будуємо сервісне місто орієнтоване на потреби рівнян.

Підсумки року - 2016: Рівненський регіональний ЦНАП – приклад революції сервісу





На правах реклами