Ми у Facebook
02.04.2017, 13:00

Екстра-ліга. Плей-офф. «ХІТ» - МФК «Кардинал-Рівне» [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

Вдруге у сезоні забивши у ворота суперника аж сім м’ячів, МФК «Кардинал-Рівне» зрівняв рахунок у чвертьфінальній серії плей-офф проти столичного «ХІТа». У повторній грі протистояння команда Сергія Піддубного провела, один зі своїх найкращих матчів у сезоні, завдавши киянам першої поразки.
Вирішальний матч серії у цій парі відбудеться у неділю, 2 квітня, о 14:00.



Як повідомляла раніше прес-служба МФК «Кардинал-Рівне», лише перемога влаштує рівнян у повторному матчі чвертьфінальної серії плей-офф. У першому матчі рівняни не реалізували дабл-пенальті і зрештою зазнали поразки – 3:4. Тепер, аби продовжити боротьбу за вихід у півфінал – команді Сергія Піддубного потрібно обігрувати суперника на виїзді. Розпочнеться суботній матч о 14:00.

Обіграти «ХІТ» - завдання непросте. Дотепер рівняни жодного разу не перемагали столичний клуб, зазнавши чотирьох поразок у чотирьох матчах із загальною різницею забитих та пропущених м’ячів – 6:16.

Обіграти «ХІТ» на його майданчику – завдання вдвічі важче. Кияни у нинішньому сезоні поки не зазнали жодної поразки. А у рідних стінах – виглядають особливо переконливо.

Втім, відступати «зелено-жовтим» - нікуди. В разі поразки – суботній матч стане для них заключним офіційним у нинішньому сезоні.

Після першого матчу серії, який відбувся тиждень тому у Рівному, головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» пообіцяв, що команда битиметься до кінця. Тож надія у серцях рівненських уболівальників жеврітиме принаймні до фінальної сирени поєдинку у столиці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Кардинал-Рівне» стартуватиме в новому сезоні матчем проти чемпіона - календар

МФК «Кардинал-Рівне» новий сезон в Екстралізі розпочав із поразки

Нагадаємо, що у разі нічиєї у матчі на цьому етапі змагань командам доведеться зіграти спершу десять хвилин додаткового часу. В разі, якщо переможця не вдасться виявити і після цього – суперники пробиватимуть пенальті.

«ХІТ» - МФК «Кардинал-Рівне»

1 квітня 2017 року, Київ, СКА ЗСУ, 14:00

Чемпіонат Екстра-ліги, плей-офф, другий матч чвертьфінальної серії

Результат першого матчу: 4:3

Арбітри: Олег Іванов (Дніпро), Олександр Сидорук (Вінниця).







На правах реклами