Ми у Facebook
03.04.2017, 13:33

Крива стрілянина на Рівненщині: батька разом з дружиною розстріляв старший син (+ВІДЕО)

Трагедія сталася кілька днів тому, 1 квітня.
До поліції близько 20-ї години надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги міста Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського райцентру поранили чоловіка. Поліцейські, які виїхали за викликом, побачили на місці події мертву 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями госпіталізували до лікарні. Наразі стан чоловіка тяжкий.

Правоохоронці вилучили 8 кілограмів бурштину сирцю у жителів Київської області


Нещодавно на офіційному каналі поліції Рівного у мережі Youtube з’яилося відео з коментарем, де зазначається, що вбивство та замах на вбивство скоїв старший син чоловіка через конфлікт у сім’ї:



Відео з каналу Поліція Рівного в мережі Youtube.

Нагадаємо, як з’ясувалося того ж дня, 1 квітня, загиблою є адвокат Віта Шаблій. Вона з 1995 до 2002 року працювала на посадах секретаря судового засідання та консультанта Дубенського міськрайонного суду. У 2002 році – юрисконсульт Дубенського цукрового заводу, у 2002-2008 роках – помічник судді Дубенського міськрайонного суду. З 2008 року розпочала адвокатську практику. Під час Революції Гідності очолювала дубенський Майдан. Крім того, на минулих виборах Віта Шаблій балотувалася на посаду міського голови міста Дубно.

На Рівненщині чоловік під дією оковитої здійснив криваве вбивство


Пораненим «свободівець» В’ячеслав Чайка. Він кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області, а також подавав свою кандидатуру на посаду глави Нацполіції.





На правах реклами