Ми у Facebook
03.04.2017, 16:31

Смертельна ДТП у Рівному з неповнолітніми. Є жертви (+ФОТО)

Про аварію з потерпілими на вулиці Тиннівська у Рівному до поліції повідомили лікарі швидкої медичної допомоги вчора, 2 квітня, о пів на одинадцяту вечора.
Слідчо-оперативна група на місці пригоди встановила, що 17-річна жителька Рівного, за кермом квадроцикла їхала вулицею Тиннівська, не впоралася з керуванням, виїхала поза межі проїзної частини на праве узбіччя та зіткнулася з автомобілем «ЗІЛ», припаркованим обабіч дороги, а потім — в’їхала у придорожнє дерево. Унаслідок зіткнення пасажира, 17-річного рівнянина, із політравмою доставили до Рівненської обласної клінічної лікарні. Однак попри проведені реанімаційні заходи, лікарям не вдалося врятувати його життя. Від отриманих травм юнак помер.

За одну ніч на Рівненщині чоловік встиг розтрощити два авто і травмувати правоохоронця (+ФОТО)



Ще одну пасажирку квадроцикла, 17-річну рівнянку, госпіталізували до медзакладу з відкритим переломом стегна. До лікарні потрапила і неповнолітня водійка, яка отримала незначні травми. За словами медиків їх життю нічого не загрожує.

За попередньою інформацією усі учасники ДТП були тверезі. Утім, остаточні результати — за призначеною судово-медичною експертизою.

Крива стрілянина на Рівненщині: батька разом з дружиною розстріляв старший син (+ВІДЕО)


Поліцейські розпочали досудове розслідування.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.

Фото з: ritm.tv.
Фото з: ritm.tv.


Як повідомив ТРК “Ритм”, юнак який загинув — брат депутата Рівнеради Назарія Поліщука. Він має брата близнюка. Хлопець навчався у 27 школі, 1999 народження.

Редакція ОГО висловлює щирі співчуття рідним та близьким.





На правах реклами