Ми у Facebook
05.04.2017, 13:30

На Благовіщення у Рівному покажуть концерт заради життя

Усіх небайдужих рівнян запрошують на гарне свято Благовіщення відвідати концерт в міському палаці культури, який проводить палац культури для зібрання коштів на лікування Іллі Омельчука.
Мистецьке об'єднання "Едельвейс" даруватиме мистецтво, яка несе в собі красу, гармонію і рятує життя. Друзі, на концерті буде проведено аукціон гарних лотів, а гроші за аукціон теж будуть передані хлопчику на лікування. Дружня родина палацу культури вірить в те, що цей бій за життя дитини буде виграно!!! Світле свято Благовіщення має принести гарні новини для Іллі.

12-річному рівнянину Іллюші Омельчуку потрібна допомога. Успішне навчання в ЗОШ №15, заняття танцями в мистецькому об'єднанні "Едельвейс", спілкування з родиною, молодшим братиком Максимом, друзями перекреслив страшний раптовий діагноз лімфобластний лейкоз.

THE HARDKISS невдовзі знову завітає до Рівного

Тільки батьки ледве оговтались від цієї страшної новини, як в дім постукала знову біда - в Іллі виявлено хромосомну поломку і врятувати їхнього сина може тільки трансплантація кісткового мозку. Неймовірний шок для рідних і колосальна сума коштів, яку потрібно зібрати в найближчий час...

Просимо всіх відгукнутись. Благодійний внесок 30 грн (за бажанням глядача сума внеску може збільшуватись). Також звертаємо увагу всіх фірм, приватних підприємців та організацій відгукнутись. Благодійну допомогу Ви можете перерахувати на картку батька Омельчука Анатолія, а також зателефонувати до адміністрації палацу 0987033709, що Ви перерахували кошти і ми Вашому підприємству залишимо запрошення на концерт.

Квітень у Рівному розпочнеться зі справжнього рок-концерту

Реквізити для допомоги:


Карта ПриватБанк гривня 4 731 2127 0025 4575 Омельчук Анатолій Анатолійович

Карта ПриватБанк долар 5168 7427 0406 5766 Омельчук Анатолій Анатолійович

Карта ПриватБанк євро 5168 7427 0406 5816 Омельчук Анатолій Анатолійович






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ