Ми у Facebook
05.04.2017, 11:31

У рівненському РДГУ обрали королеву

Днями у рівненському міському будинку культури відбувся 10 ювілейний загальноуніверситетський конкурс краси “Королева РДГУ”. Учасниці - молоді, активні, осівічені, неординарні особистості , орієнтовані на успіх в особистому житті, навчанні та майбутній кар’єрі.
Впродовж тривалих та виснажливих репетицій конкурсантки готувалися до фінальної частини конкурсу, де вивчали ази сценічної гри, хореографічної майстерності та дефіле. Переможницею обрали студентку другого курсу факультету української філології Ольгу Миронюк.



Дівчина каже, що не сподівалась на перемогу і ділиться своїми враженнями:

- Це для мене нові враження, багато нових знайомств, підтримка друзів. Я дуже люблю нашу студентську раду. Зараз перебуваю під враженням і дуже щаслива. Дякую за підтримку батькам, друзям та всім хто за мене вболівав. Вважаю, що всі дівчата достойні перемоги.



Організатор заходу - студентська рада вузу. Голова, Анастасія Карпова, розповіла, що конкурсантки довго готувались, щоб виступити на достойному рівні.

- У конкурсі беруть участь десять конкурсанток, символічно склалось, що й конкурс десятий, ювілейний. Це кращі з кращих дівчат нашого вузу. Дівчата володіють не лише внутрішньою і зовнішньою красою, а й витримкою і терпінням. Адже, минуло чотири місяці виснажливих тренувань. За цей час вони підтримували один одного і стали справжньою сім’єю і зараз всі дуже гарно спілкуються. Цього року для глядачів у нас є маленький сюрприз, замість інтелектуального конкурсу,кожна дівчина представить відео – ролик про свої хобі та вподобання. Надіюсь, що подібний захід проводиться не в останнє і ще довго буде радувати своїх глядачів.

До теми:

Оголошено кастинг на конкурс краси "Міс Рівненщина 2017"

Рівненський державний гуманітарний університет: траєкторія розвитку

Студентка з Рівненщини може стати наступною “Супермоделлю по-українськи”

Фото Оксани Хорхолюк.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ