Ми у Facebook
05.04.2017, 07:30

Тренди в макіяжі для рівнянок весна-літо 2017

Макіяж для жінки - це як одяг: одні намагаються «закритися» щільними текстурами, інші коректують себе всіма відомими способами, треті вважають за краще щось легке і невимушене, а четверті взагалі шанувальники nude.

Nude і обличчя без макіяжу. Останні роки nude є одним з найпопулярніших напрямків не тільки в макіяжі, але і в манікюрі. Більш того, цей напрямок настільки розкрутився, що мода на «обличчя без макіяжу» є не менш актуальним. Не часто буває так, що дівчину не прикрасить легкий макіяж: підфарбовані вії, легкий рум'янець і злегка підфарбовані губи.

Поради рівнянкам: секрети ідеального макіяжу

Однак все так просто лише на перший погляд. Вибираючи макіяж в стилі nude, ви повинні розуміти, що успішним він вийде лише в тому випадку, якщо ваша шкіра в хорошому стані, брови акуратно відкориговані, а губи не обвітрені. Тому основним етапом підготовки до такого макіяжу повинен бути щоденний догляд за собою.



«Апетитні» губи. Ягідні відтінки помади вже давно є одним з найпопулярніших трендів. Змінюються лише відтінки. Власне, в прийдешньому сезоні найпопулярнішими будуть малиновий, сливовий, вишневий, а також колір кави з молоком. На піку популярності буде морквяний колір. До речі, якщо боїтеся таких яскравих експериментів, можете вибрати червону помаду з оранжевим підтоном. До того ж лише один колір з року в рік залишається найпопулярнішим і модним - червоний, він поза часом. Про те правило, що червона помада підходить лише для вечірнього образу, ви можете благополучно забути - цей міф розвіяно, і тепер червона помада по праву вважається актуальною для денного макіяжу.

Де у Рівному зробити стильну зачіску та макіяж

Спортивний вигляд. У минулому році, на зміну жорсткому контурингу, прийшов стробінг, який надавав обличчю так зване м'яке світіння. У нинішньому сезоні нам запропонували використовувати один хайлайтер без решти макіяжу. Лише злегка "підсвічуєте" обличчя - і можна виходити на вулицю. Тренд отримав назву «спортивний», з огляду на те, що обличчя після цієї техніки виглядає, як ніби ви тільки що наполегливо займалися спортом.

Вчені визначили, скільки часу жінки витрачають на макіяж

«Металік». В цьому році металевий колір може бути всюди: на повіках, на віях, на губах і на нігтях.

У стилі «гранж».
Легка недбалість завжди додає родзинку до образу. Злегка підфарбовані очі і яскраві, що не окреслені контуром, губи, або ж майже ненафарбовані губи і темна, трохи недбалий контур олівцем на повіках. У будь-якому випадку цей макіяж буде виглядати доречно і стильно практично в будь-якій ситуації. Але у цього стилю є і деякий мінус: він йде не всім. Якщо ви відчуваєте себе безглуздо в такому образі, краще відмовтеся від нього на користь іншого варіанту.



"Погляд кішки". Хоча, напевно, згадувати в трендах цей вид макіяжу недоречно - адже це класика. Проте, у цьому сезоні дизайнери пропонують нам замінити чорні стрілки на що-небудь більш яскраве. А також додавати до чорних стрілок темну і насичену губну помаду. А ось від рум'ян в цьому випадку краще відмовитися, в крайньому випадку лише один легкий, ледве помітний мазок неяскравих рум'ян, не більше того.

Будьте красивими!





На правах реклами