Ми у Facebook
05.04.2017, 15:03

Не втримався: на Рівненщині юнак можливо заробив собі сьомий строк ув’язненя (+ФОТО)

Він вирішив не лише провідати свою дівчину.
До Млинівського відділення поліції надійшло повідомлення про крадіжку із магазину в селі П’яннє. Правоохоронці з’ясували, що зловмисник, 18-річний юнак, родом із Квасилова Рівненського району.



На Млинівщину він приїхав до своєї дівчини у сусіднє село. Вдень напередодні крадіжки він сходив до крамниці «у розвідку», а вже вночі навідався за «покупками» із невеликим ломом, позривавши замки. Із прилавку злодій прихопив десяток пляшок вина та коньяку, двадцять пачок цигарок та солодощі з кавою. Частину із викраденого він залишив знайомій, решту забрав додому, де його і знайшли правоохоронці.Частину із викраденого він залишив знайомій, решту забрав додому, де його і знайшли правоохоронці.

У Рівному на дівчину напав грабіжник з пістолетом



За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення, розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Як встановили поліцейські, попри юний вік хлопець має вже шість судимостей за скоєні майнові злочини і лише у листопаді 2016 року умовно-достроково звільнився із Дубенської виправної колонії.

Тернопільський прокурор пояснив вбивство мачухи… самозахистом



Відповідно до ухвали суду йому обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою, а найближчі шість років він знову може провести за ґратами.

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами