Ми у Facebook
06.04.2017, 15:03

“Режим тиші” у зоні АТО: велика кількість обстрілів та поранені

За минулу добу, станом на ранок 06 квітня, противники активно та цинічно атакували українських військових.
Загалом відбулося 29 обстрілів. Найактивніше противники атакували поблизу Маріуполя.

Рівнянам: Росія розглядає можливість напасти на Україну з боку Білорусі — експерт

З 82 міліметрових мінометів калібру, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по позиціях наших військ у районі Красногорівки. По опорних пунктах поблизу Павлополя та Водяного – з гранатометів та великокаліберних кулеметів. Захисників Марїнки обстрілював з гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Новотроїцького, Красногорівки та Водяного активно діяли ворожі снайпери.

На Донецькому напрямку найбільша кількість обстрілів була зафіксована під Авдіївкою, захисників активно поливали вогнем 82 міліметрових гранатометів та гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Захисників Зайцевого та Пісків противник обстрілював з кулеметів та стрілецької зброї, також по українських воїнах вели вогонь ворожі снайпери.

Росія: у Санкт-Петербурзі стався жахливий вибух (+ФОТО, ВІДЕО)

На Луганському напрямку, з мінометів калібру 120 міліметрів, обстріляли позиції поблизу Сизого, а зі станкових протитанкових гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Новоолександрівки.

Попри такі зухвалі провокації українські військовослужбовці вистояли й суворо дотримувалися режиму «Тиші» - вогонь у відповідь не відкривали.

За минулу добу двоє українських воїнів поранили.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.





На правах реклами