Ми у Facebook
06.04.2017, 19:30

Рейтинг найбільш продаваних автомобілів 2017 року

За якими критеріями обирають авто українці та яким торговим маркам надають перевагу у цьому році.
За перші три місяці поточного року на українському ринку зареєстровано майже 17 тисяч нових легкових автомобілів.

Найпопулярнішою моделлю серед українців став південнокорейський компактний кросовер KIA Sportage. Його вибрав 881 покупець, повідомляє галузева асоціації Укравтопром. Ця модель була беззмінним лідером протягом перших трьох місяців цього року.

Продаж нерозмитнених авто

Сьогодні кросовер можна купити в базовій комплектації з бензиновим двигуном об'ємом 1,6-літра (132 к. с.) і механічною коробкою передач за 533 тис. грн.



Друге місце в рейтингу посіла французька модель Renault Logan – 611 машин. У дилерів ця модель з 1,2-літровим бензиновим мотором (75 л. с.) і "механікою" стартує від 303 тис. грн.



На третьому місці опинився ще один представник Renault – компактний кросовер Duster. Цю модель з початку року поставили на реєстрацію 509 власників. Її початкова вартість на ринку c 1,6-літровим мотором (105 л. с.) і механічною коробкою передач становить 361 тис. грн.



Учасники ринку відзначають, що сегмент кросоверів (SUV) популярний серед українців насамперед через погану якість доріг в країні.

11 предметів, які завжди повинні бути в твоєму автомобілі

Вони виграють за рядом таких конструктивних особливостей як підвищена прохідність завдяки великому дорожньому просвіту. Універсальний кузов, що передбачає великий об’єм багажника і салону. І найчастіше це все при керованості легкового автомобіля.

Четверте і п'яте місце в рейтингу найбільш продаваних автомобілів зайняли чеська Skoda Octavia – 477 машин і японська Toyota Corolla – 460 машин. Сьогодні ці моделі стартують від 456 тис. грн (1,6-літра + "механіка") і від 472 тис. грн (1,6-літра + "механіка") відповідно.






Також у ТОП-10 продажів увійшли такі моделі: Volkswagen Tiguan – 458 машин, Ford Fiesta – 430 машин, Hyundai Tucson – 412 машин, Toyota RAV4 – 344 машин і Nissan Qashqai – 331 машин.

На думку директора департаменту операційного управління продажами Ем Ем Сі Україна Сергія Байдачного, зростання сегменту SUV в середньому ціновому діапазоні буде спостерігатися і в цьому році. Хоча й не так активно, як у минулі роки. Директор НІКО Авто Холдингу Ярослав Вовк додає, що найбільш затребуваними моделями в цьому році залишаться машини від 15 до 22 тис. євро.

За метеріалами biz.nv.ua





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ