Ми у Facebook
07.04.2017, 16:00

Рівняни переглядатимуть “Знай наших”

Днями у рівненській книгарні “Є” презентували календар-галерею “Знай наших” лідера гурту ”Ot Vinta”, художника Юрія Журавля. На зустрічі говорили про тих хто увійшов та не увійшов в календар, творчі плани та минуле, нинішнє і майбутнє української культури.
Пан Юрій каже, що в календарі – галереї вміщенні всі, хто зробив значний внесок в розвиток української культури. Планує і далі випускати подібні видання.

На зустріч завітало чимало гостей серед яких Лілія Майорова, ведуча на радіо Рівне FM, яка поділилась своїми враженнями:

- Приємно, що Юрій Журавель почав свою презентацію з Рівного тому, що першими завжди бути приємно. Сподіваюсь, що такий календар буде в кожній домівці. Буде розширювати кругозір тому, що насправді ми дуже мало знаємо про наших. А тепер ми точно будемо знати і дні народження і коротко про якісь особливості людей.



Організатор заходу, Тетяна Чіхрай зазначила, що зустріч є дуже цікавою:

- Багато людей цікавиться творчістю пана Юрія, як артиста, так і художника. Ми організували цей захід щоб люди мали можливість поспілкуватись з ним, задавши запитання. Сподіваюсь, що всім присутні сподобалось.

Варто додати, під час розмови артист повідомив, що гурт”Ot Vinta” має на меті грандіозні творчі плани, але розповісти про них поки що не став.

До теми:

Рівненський музикант Юрій Журавель намалював Небесну сотню [+Фото]

Картина рівненського художника потрапила до "Музею новин"

Рівненський митець створив унікальний патріотичний календар






На правах реклами