Ми у Facebook
08.04.2017, 16:00

Рівненський гумористичний «КРОК»

Днями у КЗ «Рівненський міський палац культури» (Текстильник) відбувся восьмий сезон міського чемпіонату команд КВН «К.Р.О.К» (Кубок Рівного з КВН») Цьогоріч – відвідування заходів абсолютно безкоштовне, так як і участь, робота з тренерами, тощо.
Десять команд серед яких є як знані колективи (учасники Рівненської Ліги Сміху – «Майлі Сайрус» та «Крик Вільгельма») так і абсолютні новачки, що вперше вийшли на сцену.




Олег Міскевич, чемпіон третього міського чемпіонату (2008 р.), актор телевізійного проекту «СМАЙЛ ШОУ», учасник журі», каже:

"Останнім часом ми бачимо так мало наших місцевих виконавців на сцені і телеекранах. Просто якесь засилля і диктат московських, київських проектів. А все тому, що на місцевому рівні – відсутні так звані «кузні кадрів». Вважаю, що ми самі повинні виховувати молодь. Важливо давати їм можливість розвиватися і самореалізовуватися".

На фестивалі виступало 10 команд. Учасник команди «Майлі Сайрус», Дмитро Залоєць, поділився своїми враженнями:

-Сподобався фестиваль, було дуже приємно бачити посмішки на обличчях у людей. Наша команда завжди виступає не для перемоги, а для глядача і особистого задоволення. Коли робиш щось в своє задоволення, то все обов’язково виходить. Наша команда одним “Кроком” і “Лігою сміху” не обмежується. У Рівному часто проводяться відкриті мікрофони клубу “Stand up WEST”, де учасники нашої команди -резиденти. Клуб проводить, як відкриті мікрофони, так і стендап - вечірки. Ми раді бачити людей як на “Кроці”, так і на відкритих мікрофонах клубу Stand up WEST.”




Головний редактор фестивалю «КРОК», учасник журі, Павло Велешко:

-Трішки статистики - одночасно сумної і веселої. Фестиваль КРОК: 10 учасників, з яких - дві міські команди, одна шкільна, ще одна з технічного коледжу, цілих три колективи з РЕТК і далі… увага! ВНЗ Рівного дали аж 3 команди на трьох. Хоча їх могло бути і ще менше, якби не ініціатива організаторів і людей, які вирішили все ж таки допомогти рідному ВНЗ. Першим, хто дав свою команду, був МЕГУ. І це команда, яка тільки почала грати в гумористичних проектах. Тобто у школярів з НВК 12 досвіду було більше, ніж у них. Те саме стосується і НУВГП, які вперше вийшли на сцену Текстильника.Мені взагалі важко сказати, коли в останнє з НУВГП, була команда, яка грала не на університетській сцені. І абсолютно ганебна ситуація для гуманітарного ВНЗ (РДГУ), які теж дали 1 команду. Хоча тут ініціатива і бажання було більше від старших колег, які пограли навіть в Рівненській Лізі Сміху і вирішили зробити команду. Причому двоє учасників цієї команди вже грали у КРОК. Справа навіть не в тому, що ми хочемо, щоб студенти грали в КВН чи в Лізі Сміху.

Руслан Алексіюк , Голова Громадської Організації «КВН міста Рівне», керівник Ліги «К.Р.О.К» розповів:

- На щастя та дякуючи активності студентства, що проголосували за наш проект, ми змогли отримати фінансування від Громадського Бюджету у цьому році і сподіваємось зробити якісний чемпіонат, дякуючи якому Рівне поверне собі титул Західної Столиці Гумору! Потенціал у нас є і він досить суттєвий.

Варто додати, що в цьогоріч чемпіонат відбувається за новими правилами та реалізується дякуючи Громадському Бюджету міста Рівне. Наступний тур буде проведено у травні.

До теми:

Найкращі КВНники Рівного повертаються на рідну сцену


Дві години безперервного сміху подарували рівнянам зірки «DIZEL Шоу»








На правах реклами