Ми у Facebook
08.04.2017, 11:00

Рівненські поліцейські виграли відбірковий етап Кубка міністра з волейболу

У Рівному пройшов відбірковий етап турніру з волейболу «Кубок міністра внутрішніх справ України-2017». За результатами змагань команда ГУНП в Рівненській області посіла перше місце.
Участь у турнірі беруть команди Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України, Державної міграційної служби України та вищих навчальних закладів МВС із усіх областей.

У спортзалі обласного управління поліції відбувся перший відбірковий етап змагань із волейболу серед команд поліцейських, рятувальників та поліції охорони Рівненщини.

Після тригодинної напруженої гри першість здобула команда поліцейських, друге – рятувальників та третє – управління поліції охорони.

Тож тепер поліцейські готуватимуться до наступного етапу – зонального, який відбудеться у Хмельницьку 12-15 квітня серед команд-переможців відбіркових етапів із п’ятьох регіонів. Фінал турніру відбудеться у Києві.

Тим часом, 6 квітня матчами в Чернігові стартувала ІІ етап жіночої Суперліги. Рівненська «Регіна», яка за підсумками першого етапу посіла сьоме місце з восьми команд, втратила перевагу власного майданчика. Ігри другого етапу пройдуть в два кола в Чернігові та Запоріжжі. Суперниками рівненських волейболісток стануть чернігівський «Педуніверситет», запорізька «Орбіта» та «Сєвєродончанка»(Сєвєродонецьк).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

За підсумками цього турніру команда, яка посяде останнє місце автоматично залишає Суперлігу і в наступному сезоні її замінить київський «Фаворит». Передостанній команді, за право залишитися в Суперлізі, доведеться зіграти перехідні матчі у вигляді серії до трьох перемог з «Харків’янкою». Саме ця команда посіла друге місце у вищій лізі.

Беззаперечним лідером квартету є «Орбіта», яка в матчах з суперницями по другому етапу здобула 11 перемог в дванадцяти матчах. Єдину поразку запоріжанки отримали якраз в матчі з рівнянками та й ще на власному майданчику. У «Регіни» цей показник становить 5 перемог при 7 поразках, у «Педуніверситета» та «Сєвєродончанки» по 4 перемоги при 8 поразках. Тобто шанси зачепитися за шостий рядок у рівненських волейболісток безперечно будуть.

Календар ігор «Регіни» в першому колі другого етапу:

06.04.2017 17-00 «Педуніверситет»(Чернігів) – «Регіна»(Рівне)
07.04.2017 15-00 «Сєвєродончанка»(Сєвєродонецьк) – «Регіна»(Рівне)
08.04.2017 13-00 «Регіна»( Рівне) – «Орбіта»(Запоріжжя)





На правах реклами