Ми у Facebook
09.04.2017, 16:00

Арсен Мірзоян вчив рівнян співати

Днями у рівненському міському будинку культури відбулась зустріч Арсена Мірзояна з співаками аматорами Рівного. Зустріч відбулась у рамках п’ятиденного вокального семінару “Big Time” до участі в якому залучені: Оленка Cherry, Олексій Шелест, Віктор Павлік та Арсен Мірзоян.
Арсен Мірзоян розповів, що коли він починав свою творчу кар’єру подібних семінарів не було.

- На початку своєї карєри я не мав жодного майстер-класу але мав декілька приватних бесід з відомими людьми шоу-бізнесу. Один з них Сашко Положинський. З ним ми провели дуже багато бесід. Ми могли поїхати в Мелітополь на Кам’яні могили говорити там про шоу бізнес. Чи потрібен він мені і чи потрібен я шоубізу. Ми зустрічались з ним на будь – яких локаціях. Святослав Вакарчук, так само ми з ним зустрічались декілька разів, говорили чим він може бути корисним мені. Також потоваришував з Олександром Пономарьовим з яким ледь не підписав контракт. Ми дійшли до того, що я зробив певні висновки і я відмовився.А зараз на цьому семінарі поговоримо про ті речі, які цікавлять молодь. Стосовно мене як автора і виконовця. Про дві сторони медалі.



Людей зібралось чимало, одна з них, Ірина Пасічник, поділилась своїми враженнями:

- Семінар дуже вдалий. Враження позитивні і тільки позитивні. Багато цікавої інформації. Присутньо було дуже багато молоді. Також дуже цікаво те, що виконавець розповідає про свій творчий шлях. Які були у нього труднощі, як він з ними боровся, як правильно знайти шлях, як знайти себе, свою індивідуальність та свій почерк у вокалі. Не важливо чи ти будеш займатися далі чи ні, але знайти себе і свою індивідуальність в голосі це була основа цього семінару.

Організатор семінару Павло Винничук сказав:

- Семінар організований для талановитих вокалістів аматорів нашого міста. Тому, що на – жаль у нас слабенька навчальна частина для вокалістів. Тому ми залучаємо інших вокальних артистів котрі працюють у всеукраїнському та міжнародному масштабі. Арсен викладав те, що стосується композитерської майстерності. Надав багато корисної інформації щодо конкурсів, на що вони розраховані і як себе вести на них.



Захід відбувся за сприяння управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, центру підготовки артистів «Big Time.

До теми:

Віктор Павлік провів майстер-клас у Рівному


Відомі українські зірки проводять майстер-класи у Рівному

Сьогодні Арсен Мірзоян зробить подарунок жінкам Рівного

Фото Оксани Хорхолюк





На правах реклами