Ми у Facebook
09.04.2017, 11:30

На Рівненщині трапилась смертельна ДТП (+ ФОТО)

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу села Підлужжя Дубенського району




Поліцейські на місці події встановили, щоводій автомобіля «Nissan Navara», рухаючись зі сторони Дубна у напрямку Львова, поблизу села Підлужжя виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 42-річного жителя села Повча Дубенського району, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

На Рівненщині чоловік вдарив ножем власного пасинка (+ ФОТО)

Унаслідок ДТП водій «ВАЗ 2101» отримав тілесні ушкодження у виді відкритого перелому обох колінних суглобів, закритий перелом передпліччя. Його лікарі госпіталізували у реанімаційне відділення Дубенської центральної районної лікарні.







У рівненській багатоповерхівці стався вибух (+ ФОТО)

Пасажир ВАЗівки, 44-річний мешканець села Мильча Дубенського району, отримав травми несумісні з життям і помер на місці пригоди.

Водій іномарки, що спричинив ДТП, залишивши свій транспортний засіб, зник з місця події. Працівники поліції наразі встановлюють його місцезнаходження.







Працівники слідчого управління за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Обидва пошкоджені автомобілі доставлені на спецмайданчик у місті Дубного.






На правах реклами