Ми у Facebook
11.04.2017, 14:30

Хто отримав подарунки від Кличків?

Днями учні Корецького НВК «Школа І-ІІ ступенів-Ліцей» отримали спортивну «Посилку успіху» від Фонду Кличко. Один із проектів, які ініціює фонд Кличків – «Посилка успіху», розроблений для розвитку та підтримки спорту в Україні, в рамках якого школи отримують посилки зі спортивним інвентарем.

Щороку Фонд Кличко надає можливість усім школам України долучитися до участі у проекті, виконавши декілька простих кроків: зняти відео про те, як тренується твоя секція чи клас, та розказати про свої тренування, завантажити ролик у соціальну мережу, заповнити заявку із посиланням на відео і чекати, що саме твоя школа стане переможцем. Найважливішим є не це, а незламна віра в себе і справу, яку любиш, а саме – у спорт і активний відпочинок. - сказала педагог – організатор ліцею, Ірина Мосійчук.



Завуч ліцею, Оксана Рогальчук ,розповіла:

-Наші учні надзвичайно раді отриманим подарункам. В цілому вони отримали 10 м’ячів (5 – футбольних, 3 – волейбольні, 2 – баскетбольні), 10 спортивних командних майок, 2 скакалки, сітку для м’ячів, насос для накачування м’ячів, 2 свистки і 2 секундоміри, також у посилці прийшли календарі на 2017 рік із фото братів Кличками та набір буклетів із контактами фонду Кличків.



На відкритті "Посилки успіху" були присутні міський голова Людмила Дмитрук – ініціатор участі у конкурсі, – начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Форсюк, секретар міської ради Олена Ясковець.

До теми:

Переможець "Голосу країни" збирав на Рівненщині гроші для воїнів АТО


Обікрали Корецьку початкову школу


Які школи на Рівненщині отримають сучасні комп'ютери?





На правах реклами