Ми у Facebook
12.04.2017, 13:03

«Регіна» поступилася в останній грі першого туру «Орбіті»

Здобувши у двох матчах першого туру турніру за 5-8 місце перемоги над «Педуніверситетом» та «Сєвєродончанкою», рівненська «Регіна» програла останню гру проти «Орбіти». Таким чином, після цієї поразки перед 2-м туром, що пройде в Запоріжжі з 20 по 22 квітня, головне завдання рівнянки ще не вирішили.
"Регіна-МЕГУ-ОШВСМ" - "Орбіта-ЗТМК-ЗНУ" 0:3 (11:25, 21:25, 14:25)
«Регіна»: Михальчук, Овезгельдієва, Скорохід, Лозінська, Грицуняк (к), Альохіна; Вікторчук (л), Завала, Дадіжа. Тренер – Ігор Тартаковський.
«Орбіта»: Олійник, Савченко, Пасс, Козиряцька-Середа (к), Яструб, Лучко; Кутнякова (л). Тренер - Ірина Комісарова.
Тривалість матчу: 57 хв. (18+21+18).
Судді: М.Хвас (Тернопіль), С.Овчарук (Миколаїв).
8 квітня. Чернігів. Спорткомплекс ЧНПУ. 50 глядачів.

Як відзначили у Рівненській обласній федерації волейболу, гра рівнянкам відверто не вдалася. Чи то команда фізично підсіла після виснажливих матчів з «Педуніверситетом» та «Сєвєродончанкою», чи то психологічно перегоріли рівнянки в поєдинку з фаворитом цього турніру, але кількість помилок і, часто, помилок невимушених, була занадто велика щоб нав’язати «Орбіті» боротьбу.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Перша партія пройшла за повної переваги запорізької команди і завершилася з розгромним рахунком 25:11 на користь «Орбіти». Але, як кажуть, потрібно шукати позитив навіть в невдало проведених матчах і відштовхуючись від нього рухатися далі. Таким позитивним моментом стала гра «Регіни» в другому сеті. Після розгрому на старті наша команда зуміла зібратися і вийти на фініш другої партії з цілком ігровим рахунком 21:21. Зажевріла надія, але вона швидко згасла внаслідок помилок на прийомі. «Орбіта» вдало зіграла в атаці, вийшла на подачу, а далі… Далі за запоріжанок все зробили власні помилки рівненських волейболісток. 21:25 в партії і 0:2 в матчі. В третьому сеті рівнянки продовжували боротися, але відчувалося, що сьогодні був явно не день «Регіни». Тож третя партія залишилася за «Орбітою» 14:25, яка вже після 1-го туру практично забезпечила собі право зіграти в Суперлізі.

Загалом виступ у першому турі можна визнати цілком вдалим. «Регіна» перемогла головних конкурентів та збільшила відрив від «Сєвєродончанки» та «Педуніверситету», позбавивши тим самим чернігівських волейболісток переваги власного майданчику.






На правах реклами