Ми у Facebook
12.04.2017, 19:35

Наручний годинник: як обрати найякісніший

З поширенням мобільних телефонів наручними годинниками часто нехтують, а дехто навіть вважає їх чимось застарілим. Проте хороший наручний годинник - це набагато більше, ніж просто прилад для вимірювання часу, це аксесуар на всі випадки життя, це показник статусу, це цінність.
На що звернути увагу при виборі годинника:

Вага

Хороший годинник необхідно відчувати. Компоненти і деталі, з яких вони складаються, є досить складним механізмом і займають чимало місця. Коли ви одягаєте їх, ви повинні відчувати приємну важкість справжнього механізму, а не якоїсь іграшки. Природно, у якісного годинника повинен бути надійний браслет, ремінець, який можна носити тривалий час.

Скоро можуть з'явитися наручні годинники для польоту на Марс

Спусковий механізм (хід)

Високоякісні годинник преміум класу не видають звуків «цокання».Вбільшості випадків це правдиве твердження. Якщо ви візьмете в руки Cartier або Chopard, то побачите, що ідеально налаштований спусковий механізм змушує їх секундну стрілку рухатися плавно і безупинно, як ніби вона ковзає по льоду. Однак,насправді навіть такий годинник «цокає», просто їх механізм налаштований так філігранно, що ці «цокання» відбувається 8-10 раз в секунду, створюючи враження бездоганно гладкого ходу.



Швейцарське виробництво

Поширення підробок, глобалізація та маркетинг зробили свою справу, щоб заплутати і обдурити споживача. Юридично тільки годинник зі швейцарським механізмом, який був встановлений і перевірений в Швейцарії, може отримати маркування «Swiss Made».

Японські годинники - в чому таємниця популярності?

Годинники, що використовують швейцарський механізм, який пройшов перевірку виробника в Швейцарії, але встановлений десь ще, можуть отримати маркування «Swiss Movement». Звичайно, компанії інших країн можуть володіти не менш сильними власними традиціями, але ви ніколи не помилитеся в якості і надійності годинника, на циферблаті якого можна помітити два простих слова: «Swiss Made».

Точність

Очевидно, що хороший годинник повинен показувати правильний час досить довго. У той час як годинник, що працює на кварцовому механізмі, зберігає високу точність, завдяки використанню в якості коливальної системи кристалів кварцу, менш точні механічні годинники, як і раніше залишаються символом престижу.

Все що треба знати про водонепроникні годинники

Підробка

Більшість з вищенаведених ознак можна підробити. Виробники підробок, як правило, не особливо зважають на правові заходи, спрямовані на запобігання фальсифікації брендів наручних годинників. Тому будьте вкрай обережні при виборі нового годинника, за який необхідно викласти кругленьку суму.

Високі технології в наручних годинниках

Купуйте тільки у відомих і перевірених дилерів. По можливості беріть з собою кваліфікованого годинникаря, який зможе професійно оцінити ваш вибір.






На правах реклами