14.04.2017, 15:25
Рецепти вдалих і смачних пасок для рівнян
Щоб паска гарною і смачною вдалась, потрібно вміння і перевірений рецепт. Скористайтеся рекомендаціями від OGO.ua - і ваш пасхальний хліб буде найкращим.
Поради для господинь:
- Дріжджі мають бути свіжими, світлими та з приємним дріжджовим запахом.
- Духовка має бути як слід прогріта.
- Борошно має бути кращих сортів, сухе, просіяне.
- Масло має бути свіжим і вищих сортів. Перед закладанням у тісто його потрібно розтопити, дати вистоятися, а потім теплим влити в тісто.
- Жовтки потрібно ретельно відділяти від білків, розбивати акуратно, процідити через сито і тільки потім ретельно збивати їх добіла.
- Якщо тісто випікається у формі, то заповнюється ним 1/4 чи 1/3 форми, а в піч ставити тоді, коли заповнюється 3/4 форми.
- Великі паски й бабки випікають при помірному вогні майже годину чи навіть півтори (якщо дуже високі).
- Паски й бабки краще пекти в розсувних формах, змащених маслом і обсипаних сухарями, дно можна вистелити кружальцем пергаментного паперу, просоченого маслом.
- Виймати з форми виріб після випікання потрібно, давши трохи йому вистигнути, тому що папір легше знімати, поки бабка чи паска тепла.
Рецепти:
Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками
Оригінальний рецепт сирної паски без випічки
У Чистий четвер рівнянки печуть паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК
Рецепти пані Галі
Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок
Молодий кулінар Ірина Міхаревич: "Аби паска вдалася — з нею потрібно говорити"
Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)
Секрети випікання смачної паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК
- Дріжджі мають бути свіжими, світлими та з приємним дріжджовим запахом.
- Духовка має бути як слід прогріта.
- Борошно має бути кращих сортів, сухе, просіяне.
- Масло має бути свіжим і вищих сортів. Перед закладанням у тісто його потрібно розтопити, дати вистоятися, а потім теплим влити в тісто.
- Жовтки потрібно ретельно відділяти від білків, розбивати акуратно, процідити через сито і тільки потім ретельно збивати їх добіла.
- Якщо тісто випікається у формі, то заповнюється ним 1/4 чи 1/3 форми, а в піч ставити тоді, коли заповнюється 3/4 форми.
- Великі паски й бабки випікають при помірному вогні майже годину чи навіть півтори (якщо дуже високі).
- Паски й бабки краще пекти в розсувних формах, змащених маслом і обсипаних сухарями, дно можна вистелити кружальцем пергаментного паперу, просоченого маслом.
- Виймати з форми виріб після випікання потрібно, давши трохи йому вистигнути, тому що папір легше знімати, поки бабка чи паска тепла.
Рецепти:
Смачні рецепти до Великодня: паски, м'яско та ковбаска своїми руками
Оригінальний рецепт сирної паски без випічки
У Чистий четвер рівнянки печуть паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК
Рецепти пані Галі
Готуємося до свята: унікальні рецепти пасок
Молодий кулінар Ірина Міхаревич: "Аби паска вдалася — з нею потрібно говорити"
Традиції Великодньої паски (+ РЕЦЕПТИ)
Секрети випікання смачної паски + РЕЦЕПТИ ПАСОК
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Олеся ОлійникПереглядів: 8763Великдень, вдалий рецепт паски, найсмачніша паска, паска на жовтках, рецепт паски, паска, споживач
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 181
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 287
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 296
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 310
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 305