14.04.2017, 19:30
Торт "Наполеон" із заварним кремом для рівнян
Для приготування цього ласоща головне - хороший рецепт тіста і правильна технологія приготування. Скористайтесь нашим рецептом "Наполеона", і ви переконаєтесь, що в домашніх умовах легко зробити хрусткі і розшаровані коржі та ніжний заварний крем.
Складники:
Борошно - 550 г
Вершкове масло - 300 г
Молоко - 750 мл
Цукор - 300 г
Ванільний цукор - 2 ч.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Яйця - 8 шт.
Час приготування - 3,5 години.
З цієї кількості продуктів виходить 16 порцій.
Рецепт покроково:
Приготувати тісто №1. Для цього натерти на тертці дуже холодне (з морозильної камери) вершкове масло (300 г). Дуже швидко змішати натерте масло з 225 грамами борошна (довго не місити). Надати тісту форму цеглини, покласти на тарілку, накрити харчовою плівкою і відставити в холодильник на 45 хвилин.
Приготувати тісто №2. Для цього в глибокій посудині змішати 1,2 яйця (або одне дуже велике яйце), сіль, 75 мл води і 245 г борошна. Має вийти дуже м'яке, але не липке тісто(еластичне). Накрити тісто харчовою плівкою і залишити на столі «відпочивати» на 45 хвилин.
Чотири найкращі рецепти шарлотки з яблуками
Приготувати заварний крем для торта. У глибокій чаші змішати віничком 6 жовтків, 300 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру і 75 г борошна до зникнення грудок.
Закип'ятити 750 мл молока. Зняти з вогню. Відлити 100-200 мл гарячого молока і влити тонкою цівкою в яєчно-цукрову суміш, безперервно помішуючи віночком!
Як приготувати млинці на пиві та горілці (РЕЦЕПТИ)
Потім молоко знову поставити на вогонь, влити в нього яєчно-цукрову суміш з молоком і борошном, також безперервно помішуючи віничком або силіконової лопаткою. Варити крем, не перестаючи помішувати, до легкого загустіння. Готовий крем герметично накрити харчовою плівкою і дати повністю охолонути.
Розкачати тісто №2 в прямокутник, в середину покласти тісто №1 (з холодильника).
Позащипувати краї і розкачати в пласт товщиною 1 см.
Скласти розкатаний пласт вчетверо, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хв.
Дістати складене вчетверо тісто з холодильника, знову розкачати в прямокутник товщиною 1 см і знову скласти вчетверо, прибрати в холодильник на 10 хв. Повторити процедуру розкачування і складання і знову прибрати в холодильник на 10 хв.
Як приготувати смачний тортик до чаю на сковороді
Через 10 хвилин тісто готове. Розділити його на 6 рівних частин. Кожну частину тонко розкачати в коло (щоб коло вийшов рівним, вирізуйте його кришкою від великої сковороди або тарілкою), перенести коло на деко, наколоти виделкою, щоб коржі НЕ здулися при випіканні, і випікати в духовці розігрітій до 200 ° С 5-10 хвилин (залежить від духовки ) доти, поки не з'явиться легкий золотистий відтінок. З обрізків спечіть сьомий корж, який можна буде використовувати для присипки торта.
В результаті повинні вийде 7 рум'яних коржів.
Шість коржів просочіть заварним кремом (на один корж знадобиться 6-7 ст.л. крему). Верхній корж змастіть кремом і посипте крихтою. Торт залишити для просочення на ніч.
Борошно - 550 г
Вершкове масло - 300 г
Молоко - 750 мл
Цукор - 300 г
Ванільний цукор - 2 ч.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Яйця - 8 шт.
Час приготування - 3,5 години.
З цієї кількості продуктів виходить 16 порцій.
Рецепт покроково:
Приготувати тісто №1. Для цього натерти на тертці дуже холодне (з морозильної камери) вершкове масло (300 г). Дуже швидко змішати натерте масло з 225 грамами борошна (довго не місити). Надати тісту форму цеглини, покласти на тарілку, накрити харчовою плівкою і відставити в холодильник на 45 хвилин.
Приготувати тісто №2. Для цього в глибокій посудині змішати 1,2 яйця (або одне дуже велике яйце), сіль, 75 мл води і 245 г борошна. Має вийти дуже м'яке, але не липке тісто(еластичне). Накрити тісто харчовою плівкою і залишити на столі «відпочивати» на 45 хвилин.
Чотири найкращі рецепти шарлотки з яблуками
Приготувати заварний крем для торта. У глибокій чаші змішати віничком 6 жовтків, 300 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру і 75 г борошна до зникнення грудок.
Закип'ятити 750 мл молока. Зняти з вогню. Відлити 100-200 мл гарячого молока і влити тонкою цівкою в яєчно-цукрову суміш, безперервно помішуючи віночком!
Як приготувати млинці на пиві та горілці (РЕЦЕПТИ)
Потім молоко знову поставити на вогонь, влити в нього яєчно-цукрову суміш з молоком і борошном, також безперервно помішуючи віничком або силіконової лопаткою. Варити крем, не перестаючи помішувати, до легкого загустіння. Готовий крем герметично накрити харчовою плівкою і дати повністю охолонути.
Розкачати тісто №2 в прямокутник, в середину покласти тісто №1 (з холодильника).
Позащипувати краї і розкачати в пласт товщиною 1 см.
Скласти розкатаний пласт вчетверо, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хв.
Дістати складене вчетверо тісто з холодильника, знову розкачати в прямокутник товщиною 1 см і знову скласти вчетверо, прибрати в холодильник на 10 хв. Повторити процедуру розкачування і складання і знову прибрати в холодильник на 10 хв.
Як приготувати смачний тортик до чаю на сковороді
Через 10 хвилин тісто готове. Розділити його на 6 рівних частин. Кожну частину тонко розкачати в коло (щоб коло вийшов рівним, вирізуйте його кришкою від великої сковороди або тарілкою), перенести коло на деко, наколоти виделкою, щоб коржі НЕ здулися при випіканні, і випікати в духовці розігрітій до 200 ° С 5-10 хвилин (залежить від духовки ) доти, поки не з'явиться легкий золотистий відтінок. З обрізків спечіть сьомий корж, який можна буде використовувати для присипки торта.
В результаті повинні вийде 7 рум'яних коржів.
Шість коржів просочіть заварним кремом (на один корж знадобиться 6-7 ст.л. крему). Верхній корж змастіть кремом і посипте крихтою. Торт залишити для просочення на ніч.
Категорія: Новини > Споживач
Автор: Олеся ОлійникПереглядів: 4988найсмачніший торт, торт на свято, заварний крем, смачні коржі, рецепт покроково, "Наполеон", рецепт торта, споживач
Інші статті рубрики:
На вихідних буде спекотно: Прогноз погоди на кінець березня
Сьогодні злива, а завтра тепло. В цю похмуру днину порадує прогноз синоптиків.
переглядів: 199
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 301
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 308
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 322
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 319