Ми у Facebook
14.04.2017, 19:30

Торт "Наполеон" із заварним кремом для рівнян

Для приготування цього ласоща головне - хороший рецепт тіста і правильна технологія приготування. Скористайтесь нашим рецептом "Наполеона", і ви переконаєтесь, що в домашніх умовах легко зробити хрусткі і розшаровані коржі та ніжний заварний крем.
Складники:

Борошно - 550 г
Вершкове масло - 300 г
Молоко - 750 мл
Цукор - 300 г
Ванільний цукор - 2 ч.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Яйця - 8 шт.

Час приготування - 3,5 години.
З цієї кількості продуктів виходить 16 порцій.



Рецепт покроково:
Приготувати тісто №1. Для цього натерти на тертці дуже холодне (з морозильної камери) вершкове масло (300 г). Дуже швидко змішати натерте масло з 225 грамами борошна (довго не місити). Надати тісту форму цеглини, покласти на тарілку, накрити харчовою плівкою і відставити в холодильник на 45 хвилин.

Приготувати тісто №2. Для цього в глибокій посудині змішати 1,2 яйця (або одне дуже велике яйце), сіль, 75 мл води і 245 г борошна. Має вийти дуже м'яке, але не липке тісто(еластичне). Накрити тісто харчовою плівкою і залишити на столі «відпочивати» на 45 хвилин.

Чотири найкращі рецепти шарлотки з яблуками

Приготувати заварний крем для торта. У глибокій чаші змішати віничком 6 жовтків, 300 г цукру, 2 ч.л. ванільного цукру і 75 г борошна до зникнення грудок.
Закип'ятити 750 мл молока. Зняти з вогню. Відлити 100-200 мл гарячого молока і влити тонкою цівкою в яєчно-цукрову суміш, безперервно помішуючи віночком!

Як приготувати млинці на пиві та горілці (РЕЦЕПТИ)

Потім молоко знову поставити на вогонь, влити в нього яєчно-цукрову суміш з молоком і борошном, також безперервно помішуючи віничком або силіконової лопаткою. Варити крем, не перестаючи помішувати, до легкого загустіння. Готовий крем герметично накрити харчовою плівкою і дати повністю охолонути.

Розкачати тісто №2 в прямокутник, в середину покласти тісто №1 (з холодильника).
Позащипувати краї і розкачати в пласт товщиною 1 см.
Скласти розкатаний пласт вчетверо, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 30 хв.

Дістати складене вчетверо тісто з холодильника, знову розкачати в прямокутник товщиною 1 см і знову скласти вчетверо, прибрати в холодильник на 10 хв. Повторити процедуру розкачування і складання і знову прибрати в холодильник на 10 хв.

Як приготувати смачний тортик до чаю на сковороді

Через 10 хвилин тісто готове. Розділити його на 6 рівних частин. Кожну частину тонко розкачати в коло (щоб коло вийшов рівним, вирізуйте його кришкою від великої сковороди або тарілкою), перенести коло на деко, наколоти виделкою, щоб коржі НЕ здулися при випіканні, і випікати в духовці розігрітій до 200 ° С 5-10 хвилин (залежить від духовки ) доти, поки не з'явиться легкий золотистий відтінок. З обрізків спечіть сьомий корж, який можна буде використовувати для присипки торта.



В результаті повинні вийде 7 рум'яних коржів.
Шість коржів просочіть заварним кремом (на один корж знадобиться 6-7 ст.л. крему). Верхній корж змастіть кремом і посипте крихтою. Торт залишити для просочення на ніч.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ