Ми у Facebook
15.04.2017, 16:40

У Рівному відкрили сучасний "L and M beauty salon" (+ ФОТО)

Новий підхід до стилю, краси та жіночності пропонують у Рівному. Так, майстри Лілія Рижа та Мирослава Мишкевич відкрили в місті beauty salon "L and M". Адже саме краса врятує світ, а професійні майстри їй у цьому допоможуть, переконують у салоні.

Сучасний інтер'єр закладу, професіоналізм майстрів, індивідуальний підхід до кожного клієнта — все це гармонійно переплітаєтьсяся у новому салоні краси. Жінка красива, коли щаслива і саме тут їй у цьому допоможуть. Адже у закладі пропонують повний спектр послуг і втілення бажань навіть найвибагливіших клієнтів.

Мирослава Мишкевич та Лілія Рижа
Мирослава Мишкевич та Лілія Рижа










Як розповіла майстер Лілія Рижа, завітавши у "L and M" рівнянки зможуть отримати якісні послуги від найкращих спеціалістів індустрії краси.

- Зокрема, ми пропонуємо перманентний татуаж обличчя, нарощення вій, оформлення брів, масаж, депіляцію, корекцію і дизайн нігтів, манікюр, педикюр, в тому числі "у чотири руки", щоб подбати не лише про красу ваших нігтів, а й заощадити час. До речі, майстри нашого салону використовують у роботі лише стерильні інструменти, які спеціально обробляються. Так, наприклад, інструменти, які використовують для манікюру та педикюру, проходять чотири етапи стерилізації – очистка, замочування, очистка ультразвуком та стерилізація в сухожарі. На останньому етапі обробки нейл арсеналу ми використовуємо крафт пакети, у яких зберігаються інструменти та відкриваємо його при клієнтові перед процедурою. Це дозволяє уникнути передачі і зараження клієнта бактеріальної або вірусної інфекцією, грибком або іншим шкірним захворюванням. Також у "L and M" ми пропонуємо й інші послуги, які допоможуть рівнянкам бути впевненими у собі, відчути себе красивими та неповторними, - зазначає Лілія Рижа.

майстер Лілія Рижа
майстер Лілія Рижа


А для тих, хто бажає підкреслити свою природню красу та виглядати неперевершено завжди - у салоні пропонують перманентний макіяж.

- Для тих, хто бажає отримати макіяж на тривалий період у салоні ми пропонуємо найсучасніші техніки перманентного макіяжу. Він дозволяє підкреслити контури, приховати певні недоліки, змінити колір і форму брів, додати ніжного відтінку губам та зберігає свій вигляд на тривалий час. Із таким макіяжем ні вода, ані сонце не страшні — він зберігає свій вигляд незалежно від зовнішніх факторів, - пояснює Лілія Рижа.

Та не перманентним макіяжем, доглядом за тілом та обличчям єдиним приємно здивують у салоні. Адже, завітавши у "L and M" рівнянки зможуть перевтілитися і отримавши волосся своєї мрії.

Так, майстер із нарощення волосся Мирослава Мишкевич зазначає, що кожна жінка бажає мати розкішне та довге волосся.

майстер із нарощення волосся Мирослава Мишкевич
майстер із нарощення волосся Мирослава Мишкевич


- У нашому салоні ви зможете отримати якісні перукарські послуги, професійний догляд і відновлення волосся, а також нарощення волосся. Адже саме красиве волосся допомагає жінці довершити її образ. До речі, нарощення волосся за технікою, що я працюю, виглядає природньо і його важко відрізнити від натурального. Для нарощення використовую слов’янське волосся: дитяче, доросле, фарбоване та натурального кольору. Працюючи з клієнтами, я враховую їх особливості, підбираю оптимальні відтінки, довжину та кількість пасм, які можна наростити. До слова, рівнянки можуть також продати своє волосся у нашому салоні. Варто зазначити, не лише володарки прямого волосся зможуть покрасуватися такою красою, адже є можливість наростити й кучеряві пасма, - каже Мирослава Мишкевич.

Окрім того, Мирослава Мишкевич розповідає, що в салоні рівнянки зможуть підкреслити красу свого волосся за допомогою відновлюючих процедур.

- Ми пропонуємо найсучасніші процедури для відновлення волосся, у тому числі кератове відновлення і вирівнювання. Наразі це найефективніший спосіб, аби зберегти красу та здоровя свого волосся. До речі, ефект від такої процедури помітний впродовж тривалого часу. Окрім того, ми допомагаємо підібрати оптимальний догляд саме для вашого волосся, враховуючи його особливості. Тому завітавши у салон, ви точно вийдете задоволеними та зможете підібрати оптимальний варіант догляду за своєю красою, - каже майстер.

команда “L and M beauty salon”
команда “L and M beauty salon”



Завітати у beauty salon "L and M" можна за адресою: м. Рівне, вул. Відінська, 5В

Записатися до майстрів салону, а також отримати консультацію можна за тел. 098 560 84 84

Графік роботи:
ПН-ПТ: з 9:00 по 19:00
СБ: з 10:00 по 15:00
НД: вихідний







На правах реклами