Ми у Facebook
17.04.2017, 21:20

В РДГУ жартували історики


Днями студенти історико – соціологічного факультету рівненського державного гуманітарного університету змагались за кубок декана з КВК. Участь брало три команди: “Нічого зайвого”, “Екзорцисти” та “Знайомі обличчя”. Першість здобули – “Нічого зайвого”.
Член журі, колишній студент історико – соціологічного факультету РДГУ, учасник рівненської команди “Майлі Сайрус”, Дмитро Залоєць поділився своїми враженнями:

-Все було чудово. Насправді, сьогодні була рівна гра, тобто команди були добре підготовлені. Звичайно хотілося б щоб було більше команд. Коли я вчився, то команд було аж 7. Людям сподобалось, а це головне. Команда – переможниця перемогла справедливо. Радий, що рідний факультет проводить подібні заходи на високому рівні, що ми сьогодні, власне, бачили.



Капітан команди “Нічого зайвого” , студентка історико – соціологічного факультету, Христина Жолобчук, розповіла як готувались та про те, що відчувають тримаючи в руках переможний кубок

-Ми довго писали свій матеріал. Бувало, що після кожної редактури наші жарти обрізували. Попри все, ми не втрачали сил та віри, кожен день щось нвеприносили. Добре, що сподобалось глядачам. Хочемо подякувати за організацію такого заходу. Дуже раді перемозі, тепер сподіватимемось на перемогу на “Кубці ректора”.



До слова, організатор, студентський декан факультету, Станіслав Ткачук каже, що попри високий рівень проведеного заходу, зупинятись на досягнутому не збирається.

-Безумовно, є до чого рости. Були певні проблеми в організації, але не дивлячись на всі ці нюанси ми показали достойний рівень квну. Ще одним сюрпризом для команди, яка сьогодні перемогла є можливість приймати участь в лізі “Крок” . Я думаю, що це вже здобуток для факультету.

До теми:
Рівненський гумористичний «КРОК»

У Рівному пройшла "Ліга Сміху"

Коміки Танька і Володька: "Ми приїхали в Рівне, коли воно стояло на межі"






На правах реклами