Ми у Facebook
18.04.2017, 07:30

Смачні та корисні засоби для профілактики грипу та застуди

Цього тижня погода не порадує теплими та сонячними днями. Холодний циклон, вітри, можливі опади та заморозки, мало кого звеселять посеред квітня. Саме в таку мінливу погоду організм вразливіший до вірусів та застуди. Смачні та корисні продукти допоможуть зміцнити ваш імунітет.
Багаті на вітамін С й антиоксиданти: цитрусові.

Апельсини, мандарини, лимони, грейпфрути та інші цитрусові багаті на вітамін С й антиоксиданти. Тому вони обов'язково повинні входити у щоденний раціон.



1-3 плодів цитрусових на день для хорошого імунітету буде достатньо. Також до цитрусових можна додати їхніх тропічних сусідів - ківі. У двох плодах ківі міститься добова норма вітаміну С.

Гранат

Цей фрукт просто знахідка для підвищення імунітету, профілактики грипу та застуди. Гранат багатий на вітаміни Р, С, В6, В12, які активізують захисні сили організму, піднімають імунітет, зміцнюють стінки судин.

Як вберегти дитину від застуди?

Також гранат багатий на амінокислоти й мінеральні речовини - залізо, йод, калій, кальцій та інші.



Горіхи корисні не тільки для покращення роботи мозку.

Вони багаті на вітамін Е і цинк - запоруку міцного імунітету. Рекомендовано вживати 50 г горіхів щодня. Бажано вибирати горіхи різних сортів або горіховий мікс.

Фруктові фреші

Фреші й морси з фруктів і ягід містять велику кількість аскорбінової кислоти, бета-каротину та інших корисних речовин, які зміцнюють і підвищують захисні властивості організму.

Магнітні бурі у квітні 2017 – прогнози

Фреш з фруктів проти застуди. Цей сік не тільки корисний, але і дуже приємний на смак. Необхідно змішати сік апельсина, мандарина, грейпфрута і лайма. Вітамін С, що міститься в цих фруктах, зміцнить імунітет і підтримає здоров’я судин.



Морквяний фреш

В цьому напої у великій кількості міститься бета-каротин, залізо, кальцій і комплекс вітамінів, необхідних для міцного імунітету.

"Захворіли - сидіть вдома", - рецепт від рівненських медиків

Будьте красивими і здоровими!





На правах реклами