Ми у Facebook
19.04.2017, 07:30

Щоб нові туфлі були в радість

Купуючи нову пару взуття ми маємо надію, що вона стане гідним доповненням до нашого образу. А в результаті отримуємо мозолі, пухирі і біль, які не пасують жодній жінці. Як розносити або підлаштувати туфлі під вашу ніжку, розкажемо далі.
Народні методи:

- Спробуйте змащувати задник зсередини свічкою або милом. Це значно зменшить тертя. Цю процедуру повторюйте по кілька разів на день до тих пір, поки взуття розноситься, «сяде по нозі» і перестане тиснути.
- Невеликий рушник змочити в оцті, туго вкласти в "проблемні" туфлі та залишити на ніч.

Як сподобатись чоловікові [+ПОРАДИ]

- Взуття часто тре саме тому, що замалого розміру. Візьміть велику ганчірку, змочіть в окропі, обов'язково вичавіть (!) І покладіть всередину на п'ятнадцять хвилин. Потім одягніть звичайний носок, взуйтеся і пару годин походіть так. Результат не змусить себе довго чекати.



- Розірвану на дрібні клаптики газету змочіть водою, щільно заштовхайте її у взуття, особливо в ті місця, де воно почало натирати. Після того як газета підсохне, туфлі збільшаться в розмірі і перестануть тиснути. Але не варто прискорювати процес висихання, намагаючись поставити взуття під батарею опалення або намагаючись сушити феном. Вони висохнуть самі приблизно через добу.

Що жінки найчастіше купували у квітні?

- Для шкіряних туфель використайте метод з заморозкою. В поліетиленові пакети налийте воду і гарненько їх зав'яжіть. Потім покладіть ці пакети в туфлі, а їх - в морозильну камеру. А оскільки вода при замерзанні поступово розширюється, то розтягне ваше взуття.

Спеціальні засоби:

- Придбайте спеціальний спрей-розтяжку або піну-розтяжку. Такий засіб потрібно нанести на внутрішні поверхні взуття в тих місцях, де воно може натерти мозоль, і походити деякий час вдома. Ця процедура з першої спроби, як правило, не дає бажаних результатів, тому її необхідно повторювати кілька разів.
- Спробуйте феном розігріти нові туфлі або чобітки зсередини, а потім, швидко обробивши їх спреєм для розтяжки, одягнути на ногу в шкарпетці. Після охолодження повторіть процедуру ще кілька разів.



- Також вам в магазині можуть запропонувати спеціальні м'які смужки, які наклеюються в тих місцях, де найімовірніше може з'явитися мозоль від нового взуття. Ці смужки надійно захистять шкіру ніг від непотрібного тертя.

Поради чоловікам: Що робити, коли пітніють ноги

- У взуттєвих магазинах вам запропонують невеликі силіконові підкладки. Вони кріпляться зсередини до задника взуття в проблемних місцях, і оберігають від утворення мозолів.
- Продаються також спеціальні колодки. Вони дозволяють не тільки досить швидко розтягнути нове взуття, а й надають їм необхідну форму і навіть розмір.

Будьте красивими!





На правах реклами