подати
оголошення

20.04.2017, 07:34

"Ранкова роса" для рівнян

Ніжний десерт з пишною білковою піною стане гармонійним доповнення до чашечки кави або чаю на вашому обідньому столі.

Складники в тісто:

250 г. муки
1 ч. ложка розпушувача
150 г. масла
пів склянки цукру
1 яйце і 2 жовтка

Поради рівнянкам: як приготувати смачний львівський сирник вдома [+Фото]

Приготування:

Перемішати сухі інгредієнти, додати яйце, жовтки та масло і швидко замісити. Замішене тісто покладіть в поліетиленовий пакетик та помістіть в холодильник на пів години.

Складники для сирної маси:

1 кг. свіжого сиру
2 яйця і 4 жовтка
1 склянка цукру
2 пакетики ваніліну
2 пакетики порошку для пудинга.
3 склянки молока
пів склянки олії

Рецепти смачних сирників від рівнянок

Приготування:


Яйця з цукро збити в пишну піну. Додаємо молоко ці перемішуємо віничком, далі кидаємо перетертий або змелений в блендері сир. Висипаємо у вже готову суміш пудинг. В кінці вливаємо олію та ретельно перемішуємо.

Інгридієнти для пишної пінки:

6 білків(ті, що залишились можете використати!)
1 склянка цукру
дрібка солі

Приготування:
Білки з щипкою солі добре збийте. Коли зіб’ються, поступово додавайте цукор. Краще білки збивати під час печення сирника, найкраще перед самим викладенням пінки на сирник.

Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин

Випікання:

Кількість інгредієнтів розрахована на велику форму 25×36 см (або дві середні круглі форми). Викладіть дно форми пергаментом для випічки, а боки змажте маслом. Вниз викладіть охололе тісто, розрівняйте. На тісто вилийте сирну масу і випікайте (без піни) близько 1 години при температурі 180 градусів. З піною ще додатково 10-15 хв.



Пінку на сирник викладайте в кінці випікання, коли сирна маса легко зарум’яниться(за хвилин десять до кінця). З пінкою випікайте не надто довго – вона має зробитися легко коричневою (бронзовою), але не надто темною,бо пересушиться і роса не зійде.

Після випічки відкрийте духовку і дайте десерту охолонути невиймаючи його звідти близько півгодини. Тоді вийміть і охолодіть до кінця.

Смачного!
Система Orphus
Коментарі:

Останні новини

Клініка професора Стефана Хміля

Янчук