Рівненський інформаційний портал OGO.ua
Бренд року ОГО



подати
оголошення
Новини партнерів

20.04.2017, 07:34

"Ранкова роса" для рівнян

Ніжний десерт з пишною білковою піною стане гармонійним доповнення до чашечки кави або чаю на вашому обідньому столі.

Складники в тісто:

250 г. муки
1 ч. ложка розпушувача
150 г. масла
пів склянки цукру
1 яйце і 2 жовтка

Поради рівнянкам: як приготувати смачний львівський сирник вдома [+Фото]

Приготування:

Перемішати сухі інгредієнти, додати яйце, жовтки та масло і швидко замісити. Замішене тісто покладіть в поліетиленовий пакетик та помістіть в холодильник на пів години.

Складники для сирної маси:

1 кг. свіжого сиру
2 яйця і 4 жовтка
1 склянка цукру
2 пакетики ваніліну
2 пакетики порошку для пудинга.
3 склянки молока
пів склянки олії

Рецепти смачних сирників від рівнянок

Приготування:


Яйця з цукро збити в пишну піну. Додаємо молоко ці перемішуємо віничком, далі кидаємо перетертий або змелений в блендері сир. Висипаємо у вже готову суміш пудинг. В кінці вливаємо олію та ретельно перемішуємо.

Інгридієнти для пишної пінки:

6 білків(ті, що залишились можете використати!)
1 склянка цукру
дрібка солі

Приготування:
Білки з щипкою солі добре збийте. Коли зіб’ються, поступово додавайте цукор. Краще білки збивати під час печення сирника, найкраще перед самим викладенням пінки на сирник.

Готуємо смачний сніданок: сирники в духовці за 10 хвилин

Випікання:

Кількість інгредієнтів розрахована на велику форму 25×36 см (або дві середні круглі форми). Викладіть дно форми пергаментом для випічки, а боки змажте маслом. Вниз викладіть охололе тісто, розрівняйте. На тісто вилийте сирну масу і випікайте (без піни) близько 1 години при температурі 180 градусів. З піною ще додатково 10-15 хв.



Пінку на сирник викладайте в кінці випікання, коли сирна маса легко зарум’яниться(за хвилин десять до кінця). З пінкою випікайте не надто довго – вона має зробитися легко коричневою (бронзовою), але не надто темною,бо пересушиться і роса не зійде.

Після випічки відкрийте духовку і дайте десерту охолонути невиймаючи його звідти близько півгодини. Тоді вийміть і охолодіть до кінця.

Смачного!
Система Orphus
Коментарі:

Останні новини

20.01, 12:47 Як виростити вдома лаврове дерево

20.01, 12:00 Кубок України. 1/8 фіналу. «Епіцентр К Авангард» - МФК «Кардинал-Рівне». [ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ] [+Відео]

20.01, 12:00 Вчителям підвищили зарплату: скільки ж становитиме надбавка

20.01, 11:22 Свято в ополонці: як рівняни Водохреще відзначали (+ФОТО, ВІДЕО)

20.01, 10:40 Тайкурських школярів нагородили за перемогу в конкурсі «Олімпійський куточок»

20.01, 10:00 Водохреще 2018: хресний хід на джерелі святої Анни (+ВІДЕО)

20.01, 09:20 В обласному краєзнавчому музеї гоують виставку про історію футболу на Рівненщині

20.01, 08:47 Рівнянам: Укрзалізниця дає можливість купувати квитки з пересадками

20.01, 08:00 Сьогодні відзначають зимове свято Івана Хрестителя

19.01, 21:00 Гороскоп на 20 січня: слова та натяки

19.01, 20:20 20 січня у Рівному: календар подій, дні народження, ювілейні дати

19.01, 19:20 Чергова схема шахрайства на Рівненщині: попередьте своїх рідних похилого віку

19.01, 18:40 Facebook змінює алгоритм стрічки: що тепер робити ЗМІ?

19.01, 18:00 Тимчасові незручності: у ЦНАПі неможливо стати у чергу за паспортом

19.01, 17:40 На Рівненщині поліцейські вилучили наркотичні речовини

19.01, 17:20 На Рівненщині орендарі не заплатили державі за майже три гектари землі

19.01, 16:30 На Рівненщині у аварії загинув поляк та немовля (ОНОВЛЕНО) [+Фото]

19.01, 16:15 "Шалімов. Сто років як один день": про знаменитого українського хірурга зняли фільм

19.01, 15:47 Календар квітникаря на 2018 рік

19.01, 15:40 У Рівному виступить Бумбокс

Новини партнерів