Ми у Facebook
20.04.2017, 15:31

Рівненські поліцейські не змогли пробитися у фінал волейбольного Кубка міністра [+Відео]

На базі тренінгового центру ГУНП в Хмельницькій області пройшов Другий етап Всеукраїнського волейбольного турніру на Кубок міністра внутрішніх справ. Рівненські поліцейські, які перед цим стали кращими волейболістами серед силовиків у себе в області, у Хмельницькому віддали перше місце господарям.
Загалом, у турнірі взяло участь п'ять команд: поліцейські з Хмельницької, Рівненської та Тернопільської областей, рятувальники з Житомира та представники Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності із Вінниці.

Родзинкою турніру стало те, що під час очної зустрічі волейбольних команд Хмельницького та Тернополя на ігровий майданчик вийшли головні поліцейські обох областей - генерал поліції третього рангу Микола Семенишин та полковник поліції Олександр Богомол.

За результатами двох днів запеклої боротьби перемогу в Другому етапі змагань на Кубок міністра внутрішніх справ здобула команда ГУНП в Хмельницькій області.

Друге місце посіли поліцейські з Рівного, а третє - рятувальники з Житомира. Переможців та призерів нагородили кубками, медалями та грамотами.

Тепер хмельницькі поліцейські представлятимуть регіон у фіналі змагань в Києві.



МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Регіна» стартувала у Суперлізі з двох домашніх поразок

«Регіна» розпочне новий сезон у Суперлізі поєдинками проти призерів

Нагадаємо, на першому етапі в Рівному участь взяли команди обласних підрозділів Національної поліції України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії України та Державної міграційної служби України.

Тим часом, рівненський патрульний виборов золото Кубка міністра МВС з панкратіону.

Кубок міністра внутрішніх справ з панкратіону проводився вперше навесні поточного року. Т.в.о. командира батальйону УПП в місті Рівне лейтенант поліції Андрій Ліснічук став переможцем у своїй ваговій категорії:

За звання чемпіона «Кубку міністра з панкратіону – 2017» боролися команди Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби та чотирьох вищих навчальних закладів МВС України.

Володарем Кубку стала команда Національної гвардії України. Друге командне місце посіла Державна прикордонна служба а третє – команда Національної поліції України. Чемпіонат «Кубку міністра з панкратіону – 2017» тривав протягом 5-7 квітня. Всього до змагань було допущено 109 бійців, які змагалися у 8-ми вагових категоріях.





На правах реклами