Ми у Facebook
21.04.2017, 19:47

Рівняни дізнаються, на кого можна сподіватися, коли немає надії на країну (+ФОТО, ВІДЕО)

За кілька днів про це покажуть виставу.
У неділю, 23 квітня, на малій сцені Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру відбудеться прем’єра вистави “В’язень другої авеню” за твором Ніла Саймона. На сцені театру рівняни зможуть побачити перипетії сімейного життя звичайної американської родини Едісонів. Виставу представлять глядачеві у незвичному й оригінальному жанрі - комедія-трагік.

На фото виконавиця головної ролі<br />
Галина Цьомик.<br />
Фото Олександра Шевчука.
На фото виконавиця головної ролі
Галина Цьомик.
Фото Олександра Шевчука.


Нова вистава може зацікавити рівненського глядача, адже і зараз доводиться мати справу з подібними проблемами:

- Вважаю, що ця вистава дуже потрібна глядачам, вона як рецепт. Рецепти виписують під час хвороби. А це рецепт, який підкаже, як жити в подібних обставинах. А зараз нас ставлять у такі обставини, тому це своєрідна порада, як потрібно себе вести. Вистава дуже емоційна, адже оскільки вона на малій сцені, то вимагає від актора дуже великої правди й це мені дуже подобається. Думаю, що це всім акторам подобається. Під час вистави головне досягти
правдивості, щоб усім присутнім здавалося, що вони підглядають за акторами, за їх життям. Це дорогого вартує, але заради цього ми працюємо. А взагалі, я дуже люблю грати на малій сцені. Розповідати про що вистава не хочеться, хочу, щоб прийшли глядачі, побачили усе на власні очі. Я скажу лише одну репліку, яка належить моїй героїні: “Мені здавалося, що наша країна така сильна, надійна... Якщо не можна сподіватися на країну, то на кого можна сподіватися?”. Це запитання, а глядачі нехай приходять і отримають відповідь
, - розповідає заслужена артистка України, виконавиця однієї з головних ролей Галина Цьомик.

На фото виконавці головних ролей Віктор Янчук та <br />
<br />
Галина Цьомик.<br />
Фото Олександра Шевчука
На фото виконавці головних ролей Віктор Янчук та

Галина Цьомик.
Фото Олександра Шевчука




До постанови вистави творча група Рівненського оболмуздрамтеартру театру готувалася ретельно:

На фото виконавець головної ролі <br />
Віктор Янчук.<br />
Фото Олександра Шевчука
На фото виконавець головної ролі
Віктор Янчук.
Фото Олександра Шевчука




- Ми готувалися до цієї вистави два місяці. Особливо радісно, коли вистава народжується на малій сцені, адже там актор знаходиться близько до глядача, виникає особлива взаємодія з глядачами, які почувають себе учасниками вистави. Декорації викликають відчуття, ніби справді знаходитеся в квартирі. І хоча п’єса написана у середині минулого століття, але проблеми з якими має справа сім’я Едісонів (безробіття, безгрошів'я, непорозуміння) актуальні й досі, адже з подібними негараздами зустрічається ледь не кожна родина, - говорить керівник літературно-драматичної частини Рівненського облмуздрамтеатру Ірена Боровець.

На фото виконавці головних ролей Віктор Янчук та Галина Цьомик.<br />
<br />
Фото Олександра Шевчука
На фото виконавці головних ролей Віктор Янчук та Галина Цьомик.

Фото Олександра Шевчука


Режисер-постановник вистави — Олександр Олексюк. Художник-постановник — Алла Локтіонова.

Початок вистави запланований на 19.00.





До речі, твори автора "В'язня другої авеню"Ніла Саймона свого часу були дуже популярними на Бродвеї. А у 1971 році п’єса “В’язень другої авеню” зайняла перше місце кращих американських п’єс року.





На правах реклами