Ми у Facebook
22.04.2017, 10:00

На Рівненщині з'явилось 18 молодих офіцерів

Поліцейські груп реагування патрульної поліції присягнули на вірність народу України.
Молоді поліцейські, які впродовж трьох місяців проходили навчання на базі вищого професійного училища ДПО, учора 20 квітня склали Присягу на вірність українському народові. Вже сьогодні вони приступили до служби у підрозділах поліції Рівненської області, повідомляє Інформаційний портал м. Дубно з посиланням на Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як рівнянам здобути офіцерське звання

Відбір поліцейських на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції проходив у сім етапів. Перший – прийом анкет від охочих проходити службу у лавах поліції тривав впродовж місяця з вересня минулого року. Після цього відбувалися практичні етапи відбору, де кандидати доводили свою професійну придатність.

18 осіб, які успішно склали тестування, іспити з фізичної підготовки та пройшли медичне обстеження і співбесіду розпочали професійне навчання.

Молоді офіцери приступили до виконання службових обов’язків у Рівненському, Варашівському, Зарічненському, Володимирецькому, Гощанському, Березнівському, Рокитнівському, Дубенському районах області.

За матеріалами 0362





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ