Ми у Facebook
23.04.2017, 16:30

Гороскоп на тиждень 24 - 30 квітня

Астрологічний прогноз для 12 знаків зодіаку
ОВЕН (21.03-20.04). Постарайтеся не приймати квапливих рішень, будь-яка помилка може надовго оселити у вашій душі почуття провини. Вчіться слухати та чути, стежте за своєю мовою, бо ваші слова можуть бути використані проти вас.

ТЕЛЕЦЬ (21.04-21.05). Вдалий тиждень. Сміливо втілюйте в життя давні проекти, вони можуть принести вам удачу. Однак не намагайтесь звалювати на свої плечі занадто багато роботи, бо є ризик не впоратися.

БЛИЗНЮКИ (22.05-21.06). Складний період. У деяких ситуаціях доведеться вийти за рамки звичного оточення. Вам можуть запропонувати вигідний проект, погоджуйтеся, але не доводьте себе до перевтоми. У вихідні можна трішки розслабитися та повноцінно відпочити.

РАК (22.06-23.07). Цього тижня доведеться добряче потрудитися. Намагайтеся робити кар'єру не на шкоду особистому життю, проблеми на роботі тимчасові, та й стосунки з близькими досить вразливі. Не варто відмовлятися від походу в гості в суботу-неділю.

ЛЕВ (24.07-23.08). Гарний період для завершення давно розпочатих справ, “розбору польотів”, аналізу помилок, підбиття підсумків. Будьте впевнені у своїх силах і можливостях, це принесе вам удачу в справах. Але постарайтеся продумувати все наперед і до дрібниць.

ДІВА (24.08-23.09). Не відмовляйтеся від запропонованої допомоги, бо шанси самостійно впоратися з поставленими завданнями мінімальні. Ймовірні конфлікти з діловими партнерами через обман, який випадково розкриється. У вихідні постарайтеся звільнити для себе більше часу, поставтеся чуйно і до проблем близьких людей.

ТЕРЕЗИ (24.09-23.10). Непростий період. Не варто ображатися на навколишніх без серйозної на те причини. Постарайтеся бути уважнішими до дрібниць і не приймайте важливих рішень цього тижня. Підтримуйте позитивний настрій та мирну атмосферу навколо себе у вихідні.

СКОРПІОН (24.10-22.11). Головна мета цього багатого подіями тижня - знайти взаєморозуміння з усіма, хто вас оточує. Цілком імовірно, отримаєте чимало цікавих та вигідних пропозицій. Ідеальний відпочинок у вихідні - подорож з кимось удвох.

СТРІЛЕЦЬ (23.11-21.12). Час збирати каміння і робити певні висновки. Не піддавайтеся емоціям та амбіціям, інакше будете шкодувати про допущені помилки. Мудрість, гнучкість і далекоглядність допоможуть наблизитись до успіху.

КОЗЕРІГ (22.12-20.01). Щоб досягти успіху, не забувайте про уважність і мудрість. Дріб'язкові на перший погляд, незначні питання можуть дати несподівано позитивний результат. У вихідні, перш ніж діяти, варто згадати добре випробувану тактику.

ВОДОЛІЙ (21.01-19.02). Постарайтеся побороти гостре бажання вплутатися в сумнівну авантюру. Прислухайтеся до порад близьких людей та вірних друзів-однодумців. Важливі зустрічі заплануйте на кінець тижня.

РИБИ (20.02-20.03). Зараз небажано щось різко змінювати у своєму житті. Будьте особливо уважні до нової інформації, стежте за своїми словами й не бійтеся йти на компроміс. Якщо вас відвідають незвані гості, не розгубіться - постарайтеся виявити щедрість і привітність.


ЩОДЕННИЙ ГОРОСКОП

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Гороскоп на тиждень 17 - 23 квітня
Китайський гороскоп на 2017 рік Червоного Вогняного Півня
Гороскоп на 2017 рік





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ